Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:13

Urfa Dernek Başkanı Cızlak'tan Seyithan İzsiz'e tam destek

Kısa süre önce milletvekili adaylığını açıklayan Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, bu anlamdaki çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-12-2022 14:00
Urfa Dernek Başkanı Cızlak'tan Seyithan İzsiz'e tam destek

Kısa süre önce milletvekili adaylığını açıklayan Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, bu anlamdaki çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Dün İl Dernekler Birliği ve Esenyurt Muhtarlar Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan İzsiz çok sayıda dernek başkanı ve muhtardan da destek mesajları aldı. İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur ve Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Kuzgun'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; İl Dernekler Birliği Kurucu Başkanı Tuncer Dağ, Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada, Romanlar Dernek Federasyonu Başkanı Semih Makaracı, Urfalılar Dernek Federasyonu Başkanı Yaşar Cızlak, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, İç Anadolu Platformu Başkanı Cemil Geylan, Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu Başkanı Şerafettin Öztürk ve çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaş katıldı.


Burada bir Türkiye mozaiği var
Kahvaltının ardından katılımcılara seslenen Seyithan İzsiz, millete hizmet için milletvekili olma yoluna çıktığının altını çizdi. “Bugün burada bir Türkiye mozaiği var. Doğu, batı, güney ve kuzey Anadolu'nun her yerinden her dostumuz burada” diyen İzsiz, “İşte benim en büyük bahtiyarlığım bu manzara karşısında olmak ve sizlerin hiçbir ayrım gözetmeksizin desteğini alabilmektir” ifadelerini kullandı. İzsiz, “Kendimi evimde görüyorum, ailemin içinde görüyorum. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyiyle Anadolu coğrafyamızın her bir noktasından insanla bir Türkiye mozaiği oluşturuyoruz. Ve bizler Esenyurt'ta büyük bir aileyiz. Birbirinden hiçbir farkı olmayan büyük bir aileyiz. Hayata baktığımda Rabbim rızası merkezli bakıyor, insana hizmeti de öyle algılıyor, öyle inşa etmeye çalışıyorum. 7 bin 780 kilometrekare vatan toprağımız var. Hepsi bizim bir parçamız” dedi.


Hayata çok erken atıldım
Kendisinden ve hayatındaki önemli kırılma anlarından bahseden İzsiz, “Hafta sonları kahvaltı programlarında dostlarımızla bir araya geliyoruz. Bafralı kardeşlerime  gidiyorum onlardan daha çok Bafralıyım, Sivaslı kardeşlerimin yanına gidiyorum yine onlardan daha Sivaslıyım. Bunu bize bahşeden Rabbim'e şükrediyorum. 45 yaşındayım. 2 fakülte mezunuyum. Yüksek lisansımı da siyaset bilimi üzerine yaptım. Esenyurt'a 1996 yılında geldim neredeyse 30 yıla doğru gidiyoruz. Esenyurt'a ilk geldiğim dönemi hatırlıyorum. O zamanlar yokluklar içerisinde olan, hayat mücadelesi veren ve büyük sorumlulukları olan biriydim. Babam kanserdi, anneciğim hastaydı, ailemiz kalabalıktı. Biz de evin büyük evladı evin reisidir. Yaşın önemi yok. Fark etmiyor. Ben hayata çok erken başladım. Kendimi bildim bileli çalışıyorum. 99 depreminden sonra bizim bölgemiz diye ifade ettiğimiz özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü'nde depremden hemen sonra devletin kısmi desteğiyle de beraber hem site kültürünün olduğu hem de konutların çok ekonomik olduğu bir bölgeydi. Bizler de inşaat ve gayrımenkul sektöründeyiz. Bizler de bu anlamda ticaret noktasında iyi işler yaptık” diye konuştu.


Ali Çebi'yi unutmadı
İnsanların daima vefalı olması gerektiğini belirten İzsiz, vefanın önemine de değindi. Seyithan İzsiz, “Vefa biliyorsunuz çok değerlidir, olmazsa olmazdır ve kıymetlidir. Dolayısıyla herkesin vefalı olması gerektiğine inanıyorum. Bir gün sordular. İstanbul 3.Bölge Gençlik Dernekleri; sağ olsunlar 11 gençlik derneğimiz bir araya geldiler ve bugün Beylikdüzü'nde onlarla buluşacağız. Bana; 'Siyasete pek inancımız kalmadı' dediler. Ve 'Yaptığımız kahvaltıyı unutur musunuz?' diye sordular. Bakın benim şirketimin ivme kazanmasına Çebi ailesi yeter. Allah rahmet eylesin Ali Çebi ağabeyimiz önümüzü açtı sonra rahmetli Halis Çebi. Delta Plaza'nın eski sahibiydi. Önümüzü açan büyüklerimizden biridir. Ben daha 22 yaşındaydım Ali amca Halis amcayı arayıp; 'Sana bir uşak gönderiyorum, bu uşağın kefiliyim' dediğini dün gibi anımsıyorum. Her sohbetimde ben bu anımı gündeme getiriyorum. İşte bu yüzden genç kardeşlerimin sorusuna dedim ki; bu sofrayı unutursam nefesimiz kurusun. Ve gene bu sabah bu sofraları da unutursam bizim nefesimiz kurusun. Dolayısıyla bugün 1996 yılında başlayan hayat mücadelemizden başk bir yerlere geldik. İlk 4-5 marka içine girecek bir hale geldik. Çalıştık, çabaladık ve gayret ediyoruz. Kişi kendisiyle ilgili şu kararları alabilir; Ben yer, yurt sahibi aldım toplumdan kendimi soyutluyorum, hayatın keyfini çıkarmak istiyorum. Bunu diyemez mi? Diyebilir. Ama ikinci bir seçenek nedir? Kişi Allah'ın bu ikramını anımsar, özümser, içselleştirir ve onun yarattığı kulun derdini içselleştirip, idrak eder ve bu yönde de bir sorumluluk üstlenmek ister. İşte benim tercihim ikincisidir. Ben dünyaya Rabbimizin bizi imtihan için getirdiğine inanıyorum. Bu sınavı da iyi bir şekilde vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.


Sizlerin desteği çok özeldir
“Bugün burada aldığım destek çok anlamlı” diyen İzsiz, “Benim bir siyasi parti teşkilatım yok ama ben ne zaman dostlarımla bir iletişime geçsem büyük işler yapıyoruz. Geçen sene bir stadyumda otuz, kırk bin insanımızı ağırladık. Bu birbirimize duyduğumuz muhabbetin ve sevginin ifadesidir. Bunun başka hiçbir şekilde adı olamaz. Biz birbirini benimsemiş insanlarız. Hani dedik ya doğu, batı, kuzey ve güney. İşte bugün Türkiye'de bu fotoğraf var. Benim için en büyük bahtiyarlık bu sabahı yaşamak halktan destek almaktır. Bunun keyfi çok özeldir” ifadelerini kullandı.


Çalışmalara devam edeceğiz
Sürdürdüğü çalışmalara aksatmadan devam edeceğinin altını çizen İzsiz, “Tabii aday adaylığı süreci yaşadığımız bu dönemde bir tık ileriye gitmek istiyorum. Bir sosyal medya paylaşımında bulundum umarım parlamentoda olacağız dedim. Biz Allah'ın izniyle adayız. Rab nasip eder sizler de desteklerinizi esirgemezsiniz ama mayıs ama haziranda yapılacak seçimlerden kardeşlerimizin hizmetkarı olarak seçilecek ve parlamentoda olacağız. Çalışmalarımı haftasonu ölçeğinde sürdürüyorum. Bunu Şubat 15'e kadar devam ettireceğim. Yirmi günde bir büyük programlar yapacağız. Bugüne kadar Umre'ye gönderdiğimiz 2 bin annemiz, burs verdiğimiz on binlerce çocuğumuz var. Şimdi onlarla da kucaklaşacağız” dedi.


Mühim olan insanlık
Siyaset yaparken insan ayırmanın doğru olmadığının altını çizen İzsiz, “Biliyorsunuz ben aslen Vanlıyım. Fakat beni bir Trabzonlu, Trabzonlu görür. Tokatlı, Tokatlı görür. Sivaslı, Sivaslı görür. Sağ olsunlar herkes kendisinden bilir. Hemşehrisi gibi hisseder. Bunun sebebi de şu; çünkü kendime insanlığa hizmeti şiar edinmiş birisiyim. Bu hizmeti yaparken de merkeze Rabbimizin rızasını koyuyor, kimin nereli olduğuyla ilgilenimyorum. Efendim müslüman mı gayri müslim mi? Doğulu mu, batılı mı? Vs gibi etnik kökenlerle, dini inanç farkları ile insanların dil farklılığıyla çok da ilgilenmiyorum. Benim için mühim olan insan olmasıdır. Zira biz yaradılanı yaradandan ötürü çok severiz” diye konuştu.


İnsana hizmet çok kıymetlidir
İzsiz açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Dostlarımıza da anlatıyorum.  Geçenlerde dışarı çıktım. Baktım bir tane kedi var. Bir kedi ya. Yeni yavrularını doğurmuş. Küçücük yavruları var. Kendi kanatlarının altına aldı ve bana öyle bir bakış attı. O bakışıyla bana; “sakın ha dokunma” der gibi baktı. Doğal seyrinde insanlar böyledir. Her gül kendi kökünde yeşereceğine göre herkes kendi hemşehrisini yakınını sever, bu da doğaldır. Ama günün sonunda biz insanlığa hizmetle yaşarız.”


Hepinize teşekkür ediyorum
Hedefe ulaşabilmek adına yoğun bir şekilde çalışacaklarının altını çizen İzsiz, “Çok yoğun bir programlar periyodu ile seçim akşamına dek çalışacağız. Bu konuda da sahada fiili olarak eşlik etmek isteyen çok sayıda kardeşimin olduğunu biliyorum. Gerek direkt gerekse de sosyal medyadan mesaj yolu ile  bana yazmanızı hassas bir şekilde rica ediyorum. Önümüzdeki dönemde inşallah parlementoda çok değerli hizmetleri hep birlikte üreteceğiz. Sahada olağanüstü gördüğüm teveccühlerinizden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Selam ve de  sevgiler, Kalbi muhabbetler, Kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.


Siyasette olması bizi mutlu
Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur da “İl Dernekler Birliği ve Muhtarlar Derneği'nin düzenlediği çalışmada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Seyithan İzsiz'in aday olmasını isteriz. Kendisi bu bölgenin evladıdır. Yaklaşık 20 yıldır siyasetin içindedir. Bu bölgede hayırseverliğiyle tanınan, bu bölgede gerçekten gençliği, dinamizmi ve girişkenliğiyle insanlara değer veren bir insandır. Esenyurt'a büyük katkıları olmuştur. Dolayısıyla değerli kardeşimizin siyasette olması bizi mutlu eder” dedi.


Her zaman ulaşılabilir birisi
Esenyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun ise “Seyithan İzsiz, hepimizin ulaşabildiği içimizden birisi. Bugün Meclis'te çok sayıda milletvekili var hangisine bir sorun olduğunda ulaşabilirsiniz? Hiçbirisine. Ama Seyithan İzsiz kardeşim öyle birisi değil. Bir problemin olduğunda ararsınız, sorununuzun çözümü için çalışır. Bu anlamda çok değerli biri” diye konuştu.


İzsiz'e tam destek
Esenyurt Şanlıurfa Dernek Başkanı aynı zamanda iş insanı Yaşar Cızlak,  İzsiz’e destek vereceklerini açıkladı. Çızlak Yaptığı açıklamada 2023 Genel seçimlerinde bölgemizin tanınmış iş insanı ve hayırseverliği ile bilinen dostumuz Seyithan İzsiz’e şahsım ve derneğimiz adına tam destek vereceğimizi söylemek isterim. Uzun zamandır bölgemizden bir milletvekili çıkarmak istiyorduk.  Seyithan bey bu anlamda biçilmiş kaftandır. Ben ve yönetim kurulum bu anlamda elimizden ne geliyorsa seve seve yapacağımızın taahhüdünü veriyorum dedi.


Esenyurt'tan bir vekil çıkmalı
Tuncer Dağ da “Seyithan kardeşimize destek veriyoruz. Siyasi parti gözetmeksizin Esenyurt'tan 1 milletvekili çıkarmak istiyoruz. Bizim buradaki insanlarla ortak görüşümüz budur. Esenyurt'un hakikaten bir milletvekili hak ettiği bir gerçek, bunu hak eden de Seyithan İzsiz'dir, inanıyorum ki milletvekili de olacak. Şu ana kadar Esenyurt'tan niçin milletvekili çıkmamış, sebebi bizleriz bunu sorgulamamız gerekir. Şimdi bunu telafi etmek için Seyithan İzsiz'e destek vereceğiz” dedi.


AK Parti'den aday olsun
Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada da Seyithan İzsiz'in kesinlikle miletvekili olması gerektiğini söyledi. Ada, “Kendisi uzun yıllar hizmet verdiği AK Parti'den milletvekili adayı olmalı ve AK Parti milletvekili olmalı. Eminiz ona bu çok yakışacaktır” dedi.


Seyithan İzsiz kimdir?
1976 Van-Çatak doğumludur. İş insanı ve Siyaset Bilimcidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde tamamlayan Seyithan İZSİZ Yüksek Lisansını İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde yapmıştır. Ailesinin ekonomik sıkıntılarından dolayı çok küçük yaşlarda iş hayatına başlayan İZSİZ ’in çok meşakkatli bir hayat geçmişi vardır. Kendi şirketini kurmadan önce en son Pizza Hut ve Domino’s Pizza gibi Uluslararası Şirketlerde Restoran Müdürü ve Bölge Müdürü pozisyonlarında yöneticilik yapmıştır. Çekirdek ailesinin kalabalık oluşu ve ailenin en büyük erkek çocuğu olmanın getirdiği sorumluluk ile bugün Dünya’nın 150 noktasında satış ofisleri olan ve kendi alanında Türkiye’nin en büyük projelerine imza atan Delta Holding’in temelini 2000 yılında atmıştır. İnşaat, Mobilya, Otel işletmeciliği ve Restoran işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren Delta Holding 2007 yılında T.B.M.M Dergisi tarafından yılın kurumu, 2015 yılında Delta Deluxe Projeleri ile yılın projesi ve en son 2021 yılında Delta Dubai Towers-Waterpark Projesi ile yılın en iyi karma konut projesi ödüllerini almıştır. İş hayatının yanı sıra Siyaset ve Sivil Toplum kuruluşlarında da aktif rol alan Seyithan İZSİZ; Van Federasyonu Kurucu Başkan’ı, Doğu-Güneydoğu Üst Çatı Kuruluşu Başkan Yardımcılığı, Van Spor Kulüp Başkanlığı, Beylikdüzü Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı, Esenyurt İl Dernekler Birliği Üyeliği, Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı Kurucu Başkanı ve İstanbul Doğu-Güneydoğu Federasyonu Kurucu Üyeliği vazifesinde bulundu. Siyasi geçmişine 2003 yılında Ak Parti Gençlik Kollarında başlayan İZSİZ, Gençlik Kolları ve Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı, 2009 yılında Beylikdüzü Belediye Başkan A.Adaylığı, 2014 yılında Beylikdüzü ve İ.B.B Meclis Üyeliği, 2018 yılında Milletvekili A. Adaylığı, 2019 yılında Esenyurt Belediye Başkan A. Adaylığı olan İZSİZ, 2 Dönem İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği yaptı. Seyithan İZSİZ halen İTO Komite Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html