Haber Sitesi
HV
30 NİSAN Salı 00:48

NIKOS SCULPTURE MYKONOS & VOYAGE en ORIENT İLE HEYECAN DOLU BİR MACERA

İkonik Nikos Sculpture’ın modern yüzü ile tanışmak için gizemli bir yolculuğa hazır mısınız?

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 19:21
NIKOS SCULPTURE MYKONOS & VOYAGE en ORIENT İLE  HEYECAN DOLU BİR MACERA

 

 

Bu heyecan verici macerada VOYAGE EN ORIENT ile Doğuya açılan mistik kapıdan geçerken size eşlik etmek, sonrasında da MYKONOS ’un rehberliğinde Akdeniz’in sırlarla dolu kapılarını aralamaya davet etmek istiyoruz.

Hayallerinin sınır tanımadığı, ruhunuzu ve nefesinizi Doğu'dan gelen hafif esintiler ile okşayan VOYAGE EN ORIENT, muhteşem kokusuyla uzak diyarlara arzulu bir yolculukta modern ve oryantal bir harmoni sunuyor. Logranza, mir ve karanfilin karışımı olan bu etkileyici iksir için bile bu yolculuğa çıkılır.

Şimdi kendinizi MYKONOS’un cüretkar kollarında derin bir uykuda hayal edin Bembeyaz köpüklerle süslenmiş deniz kenarında, mavinin ve beyazın dans ettiği bir sahnede... Hafızalarda kalıcı aromalarıyla iz bırakan MYKONOS Eau De Parfum, bütün sınırları yıkarak sır dolu gizemli yerlere rehberlik ederken, hayal ve gerçek arasında kalmanın keyfini çıkarın.

Umay Cosmetics / umaycosmetics.com

 

UMAY Cosmetics Hakkında

UMAY COSMETICS, ‘Yeryüzündeki her şey kadının eseridir’... sloganı ile kendi markaları VICTOR HUGO, JACK LONDON, THE FURTHER markaları ile faaliyet gösteriyor hem de BRUT, NIKOS SCULPTURE gibi dünya markalarının distribütörlüğünü yapıyor. İyiliğin, hoşgörünün ve aydınlığın insanlığın kadın kimliği üzerinden somutlaştığına inanıyor. Tıpkı Türk mitolojisinde bereket dağıtan, etrafına ışık saçan, çocukları ve hayvanları koruyan aynı zamanda firmaya ismini veren ve kuruluş felsefesine ilham kaynağı olan tanrıça UMAY gibi... UMAY COSMETICS, daha iyi bir dünya için pozitif çözümler üretme ilhamı ve misyonuyla çıktığı bu yolculukta; daha güzel ve daha yaşanılabilir bir dünya idealinin ışık tuttuğu hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir başarılı girişimlerinin bizden sonra gelecek nesillere ilham vereceğine inanıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html