Haber Sitesi
HV
30 NİSAN Salı 02:57

16. SOLAREX İstanbul Fuarı’nda İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Standına  Yogun ilgi

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ( ETOİST), Enerji ve Çevre Sektör Kurulu öncülüğünde düzenlenen 16. Uluslararası SOLAREX İstanbul Fuarında  3. Hol- M/9 da sektörün temsilcileri ile birlikte 4-6 Nisan 2024 ‘de katılımcıları standında ağırladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 12:25   Güncelleme : 09-04-2024 20:31
16. SOLAREX İstanbul Fuarı’nda  İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Standına  Yogun ilgi

 

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bozali; “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda artan bir ziyaretçi ivmesiyle fuarda yerimizi aldık. Ülkemizin enerji kaynaklarının bugünü ve geleceği için vaz geçilmez olan güneş enerjisi konusunda yaptığımız önemli iş birlikleri ile oda üyelerimizi ETO Akademi eğitimleri ile desteklemeye devam ediyoruz. Oda üyelerimizin mesleki becerilerini geliştirerek uygulama yapabilecek teknisyenler yetiştirmek suretiyle ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyoruz. Sektördeki dinamizmi ve yenilikleri takip etmemiz açısından bu tür yenilikçi organizasyonların içinde bulunmak bizler için çok önemli” dedi.

 ETOİST'in de destekçisi olduğu bu fuar, T.C. Enerji Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, İhracatçılar Birlikleri, KOSGEB ve diğer önemli global STK'larla iş birliği yaparak sektörün buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Türkiye'nin güneş enerjisi ve teknoloji ürünleri sektöründeki en büyük ihracat platformu ve merkezi olan SOLAREX İstanbul, dünya genelinde önemli bir etkinlik. 5 kıtadan 150 ülkeden 45.000'den fazla uluslararası profesyoneli ağırlayacak olan fuar, 65.000 m2 alanda gerçekleştirilecek ve sektörün öncü firmalarını bir araya getirdı.

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası : Elektrik Sektöründe Profesyonel Gelişim ve Dayanışma ile çalışan kamu kuruluşudur.

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası, köklü geçmişi ve vizyonuyla Türkiye'nin elektrik sektöründeki önemli bir aktörüdür. 1945 yılında "İstanbul Elektrik Teknisyenleri Derneği" adı altında kurulmuş kamu kuruluşu olan oda, o günden bu yana sektörün gelişimine katkı sağlayarak, üyelerinin mesleki ve ticari başarılarını desteklemiştir.

Odanın temel misyonları arasında kamu ve özel kuruluşlar arasında birlikteliği sağlamak, üyelerinin eğitim ve mesleki gelişimini desteklemek ve sektördeki standartları yükseltmek yer almaktadır. Üyelerin çıraklık ve kalfalık eğitimleriyle ilgili çalışmaları yapmak da odanın öncelikli hedefleri arasındadır.

ETOAKADEMİ;  Profesyonel Gelişimi Destekleyen  Yenilikçi Eğitimler Oda bünyesinde faaliyet gösteren ETOAKADEMİ, sektördeki ihtiyaçlara cevap vermek ve üyelerin mesleki becerilerini artırmak amacıyla kurulmuştur. ETOAKADEMİ 2022 yılında kurulmuş olup, üyelere özel eğitim programlarıyla dikkat çekmektedir.

ETOAKADEMİ, sunduğu eğitimler ile sektördeki yenilikleri takip eden, donanımlı ve yetkin elektrik teknisyenleri yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Yönetim Kurulu ve Liderlik İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası'nın yönetim kurulu başkanı Haluk Bozali ve yönetim kurulu üyeleri, sektördeki deneyimleri ve liderlikleriyle odayı başarıyla temsil etmektedir. Üyelerin beklenti ve ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde çalışan yönetim kurulu, odanın vizyonunu ve misyonunu güçlendirerek yüksek bir ivmeyle yenilikçi bakış açısıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Siz de Bize Katılın İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ve EtoAkademi, sektörde kariyer yapmak isteyen ya da mevcut mesleki becerilerini geliştirmek isteyen meslektaşlarını odaya kaydolmaya davet ediyor. Profesyonel gelişim, dayanışma ve kaliteli hizmet anlayışıyla dolu bir aileye katılmak için bugün bize katılın

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html