Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 13:11

TotalEnergies’ten Azerbaycan’a ihracat

ürkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’deki tesisinde ürettiği madeni yağları Azerbaycan’a ihraç ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-06-2023 12:49
TotalEnergies’ten Azerbaycan’a ihracat

 

 

 Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’deki tesisinde ürettiği madeni yağları Azerbaycan’a ihraç ediyor. Şirket, Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yaparak otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedarik ediyor.

 

TotalEnergies Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, Azerbaycan’daki ELF distribütörü Reen’in 20’nci yıl kutlamasında iki ülke arasındaki ilişkilerin çok güçlü olduğuna vurgu yaptı. Şanda, Bakü'deki Altun Saray’da 31 Mayıs’ta gerçekleşen etkinlikte, “ELF markası Azerbaycan’da 20’nci yılını kutluyor. TotalEnergies Turkey Pazarlama olarak son bir yıldır burada etkin bir şekilde faaliyetteyiz. Azeri kardeşlerimizle birlikte iş yapabilmekten büyük heyecan duyduk ve bugün geldiğimiz noktadan çok mutluyuz. Eminiz ki bütün gücümüzü kullanacak, ELF markasını sizlerin de desteğiyle daha iyi bir noktaya taşıyacağız. İş birliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyorum” dedi. Şanda, otomobiller, motosikletler ve ağır hizmet araçları için özel madeni yağ serilerine sahip, kaliteli, güvenilir ve üstün performanslı ELF ürünlerini Azerbaycan’daki paydaşlarına sunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Konuşmasının ardından Reen Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Elshan Hüseynov, Şanda’ya Azeri müziğini simgeleyen el işi hediye ve plaket takdim etti.

 

Azerbaycan’daki bayiler, yağ değişim merkezleri ve yetkili servislerden katılımcıları ağırlayan etkinlik kapsamında düzenlenen seminerde TotalEnergies Turkey Pazarlama İş Geliştirme ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Mehmet Bilgin ve İhracat Müdürü Samed Dereli şirket tanıtım sunumu yaptı. Teknik Servisler Müdürü Mine Altınkurt ise TotalEnergies madeni yağlar, ürün gamı, ürün onayları ve spesifikasyonları hakkında teknik eğitim verdi. Seminerin sonunda tüm katılımcılara hediye ve sertifika takdim edildi. Azeri halk dansı ekibi ve Azeri sanatçıların sahne aldığı gala yemeğinde de yılın ‘en’lerine ödüller dağıtıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html