Haber Sitesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 17:10

Stide Ekibi Caravan Salon Sonrası Ar-Ge Çalışmalarını Hızlandırmaya Odaklanıyor!

Her yıl, ağustos sonunda başlayarak eylülün ilk haftasına kadar süren ve dünya genelinden seyahat ve doğa tutkunları tarafından ziyaret edilen Caravan Salon Düsseldorf, geçtiğimiz 25 Ağustos tarihinde başlayarak sektörün dev isimlerinin ve gezginlerin beğenisini topladı. 3 Eylül 2023’e kadar sürecek olan fuar kapsamında lüks segment karavanlardan kompakt tasarımlı panelvanlara, araç üstü çadırlardan sürdürülebilir enerji çözümlerine ve teknolojik parçalara kadar seyahat ve doğa denilince akla gelen binlerce farklı ekipman tanıtıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-09-2023 11:25
Stide Ekibi Caravan Salon Sonrası Ar-Ge Çalışmalarını Hızlandırmaya Odaklanıyor!

 

Sektör devi 750 markanın katılım sağladığı fuarda, 15. holde yer alan ve farklı model araçlarla uyumlu inovatif envanter ve mobilya parçaları üretmesiyle bilinen Stide ise en fazla rağbet gören isimlerden biri olmayı başardı. Prestijli fuara katılım sonrası marka değerini yükselten Stide, bir kez daha Türkiye’deki diğer üreticilerden farkını kanıtlayarak karavan ekipman ve parça tasarımındaki ustalığını ortaya koydu. Topladığı yoğun beğeni sonrası işleri hızlandırmayı planlayan Stide ekibi, RV yaşamını kolaylaştıran ve hayat kurtaran çok sayıda yenilikçi fikrin yolda olduğu belirtmeyi de ihmal etmedi.

Stide’ın akredite ürünlerine olan yoğun ilgi her geçen gün artıyor!

Stide, sık seyahat edenler için hayatı kolaylaştırmayı hedefleyen lüks ve yüksek dayanımlı karavan ekipman ve araç gereç çözümleriyle Türkiye’de son yılların lider markası olmayı başardı. Sektörün bir diğer lideri Demonte Karavan ile yapılan birliktelik sonucu, pek çok araçla uyumlu 360 derece döner tasarımlı mekanizmalarını ve testlere tabii tutulan diğer dayanımı yüksek inovatif parçalarını büyük bir kitleye tanıttı. Ağustos ayının son haftası itibariyle başlayarak tüm dünyadan karavan ve seyahat severlerin ziyaret ettiği Caravan Salon katılımı ise Stide’ın Avrupa standartlarına uygun, kalitesi ve güvenilirliği resmi olarak tanınmış, yenilikçi akredite ürünlerini çok daha geniş bir pazara açmasına yardımcı oldu.

 

Dev etkinliğin ilk gününden beri yolculuklarına daha kompakt, güçlü ve estetik bir deneyim katmayı hedefleyen ziyaretçiler Stide’ın yüksek teknoloji ürünlerini incelemekten büyük keyif aldılar. Her biri uzun süreli ar-ge çalışmalarının ve çekme ile çarpışma testlerinin sonunda geliştirilen konformist Stide çözümleri özellikle hafifliği, işlevselliği ve yaratıcılığı sebebiyle günden güne artan bir ziyaretçi ağına tanıklık etti. Stide’ın outdoor ve karavan sektörüne kazandırdığı bu dönüşümlü araç gereçler ile ekipmanlar, maceracı ve dinamik sürüşler planlayanların gelecekteki yeni yıldızı olacağını da garanti altına aldı.

Stide, Caravan Salon sonrası yüksek tempolu çalışma programına tamamen hazır durumda!

Sektördeki 40 yıllık tecrübesini Türkiye’deki üretim tesislerinde uyguladığı çalışmalarla birleştiren Stide, gezgin yaşamını kolaylaştıran geniş ürün yelpazesini Caravan Salon’da binlerce ziyaretçiye tanıttı. 360 derece dönme mekanizmasına sahip ön koltukları, yer kaplamayan rock and roll yatakları, mekanizmaları, ray sistemleri ve bu sistemlerle uyumlu aparatlarıyla bilinen marka halihazırda bir dizi dayanımı yüksek ve konforlu ekipman tasarlamış durumda. Bu ekipmanlar fuar boyunca özellikle campervan tipi araç kullanan ve alandan kazanarak esnek seyahat avantajı elde etmeyi seven dinamik gezginlere hitap etti. Aynı zamanda sportif ve aktif sürücüler ile daha fazla rahatlık ve eğlence arayan karavan kullanıcıları da markanın yeni nesil çözümlerini, kendi 4 teker üzerindeki yaşamlarına dahil etme konusunda hemfikir oldu.

 

Ortaya çıkan başarılı tablo sonucu Stide ekibi, tasarım, hafiflik, dayanım ve konfor bakımından karavan yaşamını çok daha iyi hale getirecek yeni fikirlerin yolda olduğunu belirterek çalışmaların hızlanacağının işaretini verdi. Buna göre; eğlence aracı sınıfındaki panelvan tipi araç sürücüleri, Stide desteği ile kendi araçlarıyla uyumlu çok daha şık ve cazip çözümlere detaylı ar-ge çalışmaları sonucu ulaşabilecek. Fuar boyunca kazanılan yeni pazar ağı ise kullanıcı hayatını kolaylaştırma odağında çeşitlenen ürün yelpazesinin, kaliteden ödün vermeden gelişmesini sağlayacak ve ortaya dinamik, akıllı, yaratıcı pek çok Stide çözümü çıkaracak. Fuar sonrası çalışma için enerji depolayan ekip, Türkiye’de başka üreticilerde olmayan yaratıcı ve dayanıklı sistemlerini RV yaşamındaki yeni ihtiyaçlara göre adapte ederek benzersiz parçalar tasarlamaya kaldığı yerden devam edecek.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html