Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 12:20

PeP'in Visa ön ödemeli kartları yenilendi

PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, "Gelişmiş güvenlik ve kullanıcı dostu özelliklerini bir araya getirdiğimiz yeni kartlarımızı, kullanıcılarımızın beğenisine sunmaktan mutluyuz." dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 10:14
PeP'in Visa ön ödemeli kartları yenilendi

Finansal teknoloji şirketi Paladyum Elektronik (PeP), çağdaş, estetik ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle öne çıkan yeni Visa kartlarını kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dijital cüzdan ve ödeme sistemleri platformu PeP, kullanıcı dostu özellikleriyle modern bir deneyim sunan güncellenen ön ödemeli Visa kartlarını tanıttı. Modern ve estetik tasarımları ile dikkati çeken yeni PeP Visa kartları, gelişmiş güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, yeni PeP kartlarının odak noktasının mükemmel kullanıcı deneyimi sunmak olduğunu belirterek, 'Kullanıcılarımıza avantajlı kart ödemeleri, kolay uluslararası para transferleri ve yenilikçi finansal çözümlerle dijital hizmetler sunuyoruz. Müşterilerimizin finansal yolculuğunu güçlendirmek amacıyla kartlarımızı yeniledik.' ifadelerini kullandı.

Kartların rahat kullanıma uygun olması gerektiğini kaydeden Sadioğlu, 'Yeni kartlarımız, her dokunuşta bu rahatlığı sağlayacak şekilde modern ve estetik bir bakış açısıyla tasarlandı. Gelişmiş güvenlik ve kullanıcı dostu özelliklerini bir araya getirdiğimiz yeni kartlarımızı, kullanıcılarımızın beğenisine sunmaktan mutluyuz.' değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada verilen bilgiye göre, PeP'in yenilenen Visa kartları, çağdaş ve güncel tasarım trendlerini yansıtıyor. İnce çizgiler ve özel renk paletiyle kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak üzere tasarlanan yeni PeP Visa kartların, estetiğin yanı sıra günlük işlemler için kullanıcı dostu ve işlevsel özellikleri bulunuyor. Sade bir düzen, kullanım kolaylığının yanı sıra günlük işlemleri daha hızlı hale getiriyor.

Yeni tasarım kartlar, 5 Şubat'tan itibaren tüm PeP kullanıcılarına mevcut kartlarını yenilediklerinde veya yeni kart başvurusunda bulunduklarında sunulacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html