Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:19

OKX, “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor” küresel marka kampanyasını başlattı!

Global kripto para borsası OKX, statükonun karşısına konumlanan yenilikçi Web3 ekosisteminin daha etkin olduğu bir dünya için, küresel ölçekli “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor” kampanyasını başlattı. Bu gelişmeyle birlikte, ekosistemdeki topluluğun genişlemesini hedefleyen borsa, geleceğin teknolojilerini destekleme politikasına devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2023 09:52
OKX, “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor” küresel marka kampanyasını başlattı!

İşlem hacmine göre dünyanın ikinci en büyük kripto para borsası ve önde gelen bir Web3 teknoloji şirketi olan OKX, statükoya cesurca meydan okuyan ve halihazırda kusurlu, verimsiz ilerleyen sistemleri değiştirmek amacıyla Web3 teknolojisi tarafından yönetilen yeni bir paradigmayı savunan "Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor" başlıklı yeni bir küresel marka kampanyası başlattı. 

Kampanya; OKX Cüzdan, merkeziyetsiz borsa (DEX), NFT Marketplace, Web3 Earn ve daha fazlası dahil olmak üzere şirketin hızla büyüyen Web3 ekosistemini öne çıkararak OKX'in 50 milyonun üzerindeki kullanıcı tabanını daha da genişletmeyi hedefliyor. BBDO iş birliğiyle geliştirilen kampanya; dijital, basılı ve outdoor formatlar kullanılarak küresel ölçekte yürütülüyor. Öte yandan, bu yılın kampanyası, geçtiğimiz yıl Manchester City menajeri Pep Guardiola, Formula 1 pilotu Daniel Ricciardo ve Olimpiyat madalyalı Scotty James ile birlikte OKX markasını küresel izleyicilere tanıtan “What is OKX” kampanyasının devamı olma özelliği taşıyor.

Statüko yerine inovasyon: Merkeziyetsiz teknolojiler

Kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique"Finans, sanat, kültür ve kimliğin geleceği, eski sistemlerin eksikliklerinin ötesinde inovasyonun başarı yolculuğumuza sunduğu esaslara dayanmalıdır. Başlattığımız küresel kampanya, statüko ile merkezi olmayan teknolojiye dayalı ilerici bir gelecek arasında hepimizin sahip olduğu zihniyeti gösteriyor. OKX olarak, topluluğun Web3 dünyasına kolaylıkla erişmesini sağlayan yeni araçlar geliştiriyoruz. Bu doğrultuda, kampanyamızın hem güvene dayalı, izinsiz ve şeffaf bir sistem kurmasını hem de milyonlarca insanı bize katılmaya teşvik etmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 OKX Web3 aracılığıyla sunduğu fırsatları genişletiyor

OKX hem yeni başlayanların hem de uzmanların ihtiyaçlarını karşılamak için Web3 aracılığıyla sunduğu fırsatları büyük ölçüde genişletiyor. Birçok yatırımcı tarafından tercih edilen OKX Cüzdan; kullanıcıların 50'den fazla blok zincirine erişimini sağlarken, aynı zamanda kendi fonlarının velayetini almalarına da izin veriyor. Dünyanın en güçlü, güvenli ve çok yönlü kripto cüzdanları arasında gösteriliyor. Ayrıca, yeni kullanıma sunulan MPC teknolojisi ile kullanıcıların cüzdanlarına erişimi bağımsız olarak kolayca kurtarmasını sağlayarak, geleneksel “yazılı” temel ifadelere olan ihtiyacı da ortadan kaldırıyor.

 

Öte yandan, 10'dan fazla blok zincirinde 200 binden fazla coin bulunan ve yaklaşık 200 diğer DEX'i bir araya getiren zincirler arası merkezi olmayan bir borsa olan DEX; kullanıcılara OpenSea, MagicEden, LooksRare ve Blur dahil olmak üzere yedi üst düzey pazar yerindeki NFT listelerine erişim sağlayan çok zincirli, sıfır ücretli bir NFT pazar yeri olarak bilinen NFT Market Place OKX topluluğuna çeşitli avantajlar sağlıyor. Bununla birlikte, Web3 Earn de dokuz farklı zincirde, 80 protokolde kazanmayı ve stake etmeyi destekleyen güçlü bir DeFi platformu olarak öne çıkıyor.

OKX Hakkında 

OKX, işlem hacmine göre dünyanın ikinci en büyük kripto para borsası olmanın yanı sıra Web 3 ekosisteminde de öncü bir platformdur. Dünya çapında 20 milyon kullanıcının güvenle işlem yaptığı OKX, kripto alanına yeni giriş yapanlardan profesyonel yatırımcılara kadar dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar tarafından en hızlı ve en güvenilir kripto para platformlarından biri olarak biliniyor. Açık kaynaklı araçlarla doğrulanabilen aylık Rezerv Kanıtlarını ilk yayımlayan borsalardan biri olan OKX, şeffaflık alanında da sektöre öncülük etmeyi amaçlıyor. İngiltere Premier Ligi şampiyonları Manchester City FC, McLaren Formula 1, profesyonel golfçü Ian Poulter, olimpiyat madalyalı Scotty James ve F1 pilotu Daniel Ricciardo gibi üst düzey ortaklıklara sahip olan OKX, taraftar odaklı yeni iş birliği fırsatlarıyla taraftar deneyimini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra OKX, Web 3 alanına daha fazla içerik üreticisini çekmeyi hedefleyen bir girişimde yer alarak Tribeca Festivali ile üst düzey bir ortaklığa imza attı. OKX, kripto para borsası olarak sunduğu ürünlerin yanı sıra NFT, GameFi, DeFi ve metaverse dâhil Web 3 dünyasını keşfetmek isteyen kullanıcılar için gözetimsiz bir cüzdan olan OKX Cüzdan'ı sunuyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html