Haber Sitesi
HV
07 MAYIS Salı 01:31

“İşimiz Otelcilik, Gücümüz Tecrübemiz”

“' Başarılı projelere imza atan, MY Otelcilik '' İşimiz Otelcilik, Gücümüz Tecrübemiz'' sloganı ile ağırlama sektöründeki yenilikleri, yeni iş ortakları ile paylaşarak, sektördeki iyileştirmelere öncülük ediyor ''

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-10-2023 10:15
“İşimiz Otelcilik, Gücümüz Tecrübemiz”

 

Türkiye çapında aldığı başarılı projelerle 10 yıldan beri sektöre hizmet veren ve 20 yıllık deneyimini aldığı her projede yansıtan başarılı iş insanı Mehmet Yüce, MY Otelcilik adı verdiği şirketini büyütmeye devam ediyor.

Ekibinde bulunan turizm profesyonelleri ile sektöre yeni katılmak isteyen yatırımcılara sadece bir danışman değil, aynı zamanda onlarla uzun süreli bir yolculuğa çıkan Yüce, Kendileri için en önemli konunun ''GÜVEN'' olduğunun altını çizerek. Bİze güvenip milyon dolarlık projelerini teslim eden YATIRIMCILARIMIZ ile öncelikle tecrübemiz, iş yapış şeklimiz ile güven ve şeffaflığı ön planda tutarak iş geliştiriyoruz. Sektördeki rakipleri ve değişimleri, Dünya ve Türkiye ölçeğinde iyi gözlemleyerek, doğru bilgiler ile onları yönlendiriyoruz.

“İşimiz Otelcilik, Gücümüz Tecrübemiz” sloganı 2023 yılında, başarılı projelere ardı ardına imza atan Yüce, Ankara, Düzce, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, İzmir ve Antalya illerinde aldığı toplam 12 proje ile Marriott, Hilton, Wyndham, Best Western Hotels, İntercontinental Hotels, Radisson Hotels ve Accor Hotels gibi uluslararası markaları, Dedeman, Elite World gibi yerli markaları yatırımcılar ile aynı masa etrafında bir araya getiriyor.

Markalaşma ve kendi markasını yaratmak isteyen yatırımcıların otellerini eksiksiz açabilmeleri için onların ihtiyacı olan; fizibilite, rekabet analizi, min. 5 yıllık bütçe çalışmaları, kadrolaşma, operasyon, CRM ve Satış & Revenue ve Pazarlama desteklerini de vererek kendilerine 360 derece, hizmet sunuyor.

Türkiye'de açılan her otelin ve başarılı yönetilen her operasyonun sektöre ciddi katkı sağlayacağına, güçlü ve haklı rekabeti doğuracağına, istihdamın güçleneceğine inanan Yüce, sektör hakkındaki düşüncelerini; Ülkemizin her bölgesi ayrı bir cazibe merkezi, önemli olan doğru markayı doğru yatırımcı ile buluşturmak ve sürdürülebilir hizmeti yakalamak olarak belirtiyor ve Otel projesinin nerede olduğunun önemi olduğu kadar, burada yapılacak doğru rakip analizi, doğru fizibilite ve doğru marka yönlendirmesi de önemlidir diyerek sözlerini sürdürüyor. Günün sonunda yatırımcının, markanın, ağırlanacak misafirin ve aracı olan şirketlerin mutlu olması gerekiyor ve bu bakış açısının sürdürülebilirlik açısından çok önemli olduğunu vurguluyor.

 

2024 yılında da MY Otelciliğin, Danışman kadrosu ve danışan otel sayısının hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan, Mehmet YÜCE, Sektördeki değişen dinamiklerin, misafir ihtiyaçlarının ve sektöre katılan yeni oyuncuların bu dinamiği sürekli geliştirdiğini, MY Danışmanlığın bu değişimlerin sıkı takipçisi ve diğer danışmanlık firmalarının rol modeli olduğunu belirtti.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html