Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 10:27

EŞSİZ LEZZET, ELİT ORTAM MÜKEMMEL MANZARA MARNA RESTAURANT’A

Anadolu’nun her bir mutfağından özenle harmanlanmış lezzetlerden oluşan kırmızı et ağırlıklı menüsü ile Marna Restoran, Bakırköy’e yeni bir lezzet getirdi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 12:33   Güncelleme : 14-02-2024 22:06
EŞSİZ LEZZET, ELİT ORTAM  MÜKEMMEL MANZARA  MARNA RESTAURANT’A

Almanya’da yaşayan Türk işadamları Mustafa Yalçın ve Yusuf Yalçın kardeşler, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. 5 yıl önce Balıkesir’de Aydeniz Et Entegre adıyla 5 bin metrekare kapalı 25 bin metrekare açık alanda tesis kuran Yalçın kardeşler, Bakırköy Yeşilyurt’ta denize sıfır özel bir mekanı hizmete açtı. İtalyan mimarisi ile tasarlanan restorandın açılışına Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı Koplaçino 44 film ekibi, eski futbolcu Bülent Korkmaz ve oyuncu Mustafa Üstündağ ile sanat, spor ve siyaset camiasından çok sayıda tanınmış isim katıldı. 

BİR HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Almanya’da DM Lojistik firmasının yönetim kurulu başkanı olan Mustafa Yalçın, açılışta yaptığı konuşmada böylesine elit bir mekanı açmanın kendisinin uzun zamandır hayali olduğunu söyledi. Yalçın, Balıkesir İvrindi’de kendi tesislerinde hazırlanan etleri Türkiye’nin en tanınmış ve deneyimli şefleri Mehmet Fatih Kalacıoğlu ile Ayvaz Akbacak tarafından hazırlanarak misafirlere sunulacağını belirterek, “Marmara Denizinin huzur veren manzarası eşliğinde lezzetli yemeklerin tadına varmak isteyenleri Marna’ya bekliyoruz” diye konuştu. Marna’nın kuruluş aşamasından beri kadroda yer alan Şef Mehmet Fatih Kalaycıoğlu, “30 yıllık deneyimimi buraya aktardım Marna çok bayarılı bir hakiye yazacak” dedi. 

ANADOLU MUTFAĞI MARNA’DA

Anadolu’nun her bir mutfağından özenle harmanlanmış lezzetlerden oluşan kırmızı et ağırlıklı menüsü olan Marna’da etler 20 gün kuru dinlendiriliyor ve odun ateşindi pişiriliyor. Marna’da Vegan ve Vejetaryen beslenen misafirler için de özel bir menü yer alıyor. Kendine özel mezeleri de bulunan Marna menüsü yenilikçi anlayışla devamlı zenginleştirilecek.

YEMEĞİN LEZZETİNİ VİP ODADA YAŞAYIN

İtalyan mimari tasarımı ile denize sıfır tasarlanan Marna’da misafirler için her detay düşünülmüş. Puro tutkunları için özel tasarlanmış “Puro Lounge”  3 VIP oda ve özel etkinlikler için kullanıma uygun 25 kişilik salonun yer aldığı retaurant 350 kişi kapasiteli ve her gün 12.00  – 02.00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor.

bir sofra sunuyor. Yağlı Kara, Trüflü Kebap, Örgü Kebap, Kuzu Kafes gibi imza lezzetlerin yanı sıra Balıkesir’de  ki kendi çiftliklerinde özenle beslenmiş besilerden gelen etlerle   20 gün kuru dinlendirilerek yapılan ve odun ateşinde ızgaralanan Dry Aged ile zengin bir menü sunuyor. Vegan ve Vejetaryen beslenen misafirleri için de çokça seçenek sunabilen Marna Steaks&Kebaps kapılarını gastronomi tutkunlarına sonuna kadar açıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html