Haber Sitesi
HV
30 NİSAN Salı 09:48

EKREM İMAMOĞLU: HİZMETTE HİÇBİR ENGEL TANIMAYIZ

İBB, ‘150 Günde 150 Proje’ maratonu kapsamında Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi’nin temelini atarken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tepeden tırnağa yenilenen Altayçeşme Parkı yeniden hizmete açtı. “Altyapıdan ulaşıma, yeşil alanlara, eğitimden istihdama, sağlıktan çevreye, İstanbul'un her noktasında iş üretiyoruz” diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İş üretmenin keyfi bir başka. Belediyeciliğin kutsallığı da buradan geliyor. Yani insanına hizmet, çocuğuna, kadınına, erkeğine; herkese hizmet çok kıymetli. O bakımdan biz, bu hizmette hiçbir engel tanımayız” ifadelerini kullandı. 2023’ün ilk aylarında, ‘100 Günde 100 Proje’ kampanyasını başlatacaklarını duyuran İmamoğlu, “İddiayla söylüyorum ki; bir beş yıl içerisinde İstanbul'a bu kadar hizmetin başka bir dönem yapıldığını göremeyecek kimse. O kadar iddialıyız, o kadar dayanışma içerisindeyiz. Allah'ın izniyle, bu işi de hep birlikte başaracağız” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-11-2022 14:14
EKREM İMAMOĞLU: HİZMETTE HİÇBİR ENGEL TANIMAYIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe’nin en kalabalık mahallelerinden Fındıklı’nın çehresini değiştirecek 2 proje için tören düzenledi. Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli atılırken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tepeden tırnağa yenilenen Altayçeşme Parkı yeniden hizmete alındı. 

Maltepe’de, yine Fındıklı Mahallesi’nde bulunan Çamaşırcı Deresi’nde başlatacakları yeşil alan çalışmalarına da gerekli kamulaştırma çalışmaları tamamlandıktan sonra başlayacaklarının altını çizen İmamoğlu, “Gerçekten kıymetli bir hizmet olacak. Altyapıdan ulaşıma, yeşil alanlara, eğitimden istihdama, sağlıktan çevreye, İstanbul'un her noktasında iş üretiyoruz. ‘150 Günde 150 Projeyle’, 2022 yılında, birbirinden değerli… İçinde metrolarımız da var… Ki bu yıl sonunda açacağımız bir metronun Maltepe'mize de çok ciddi katkıları olacağını biliyorum. Bostancı-Dudullu hattımız, yaklaşık 14 kilometrelik bu hat, Anadolu yakasının belki de en önemli işlerinden birisi, Kuzey-güney hattında, insanları denize kadar indiren, çok kıymetli bir metromuz olacak. Sona geldik. Şu anda işletmenin bir kısım deneme sürüşleri yürütülüyor. Dolayısıyla, inşallah bizler, bu sene sonunda çok güzel bir açılışı yapıp, İstanbul'umuza belki de son yıllardaki en etkili hatlardan birini daha hediye etmenin gururunu yaşayacağız. Bu hem Maltepe'ye hem Kadıköy'e hem de Ataşehir'e şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“İş üretmenin keyfi bir başka” diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

“Belediyeciliğin kutsallığı da buradan geliyor. Yani insanına hizmet, çocuğuna, kadınına, erkeğine; herkese hizmet çok kıymetli. O bakımdan biz, bu hizmette hiçbir engel tanımayız. Biz, bütçemizi çok ahlaklı bir biçimde kullanırız. Ve kesinlikle önceliğimiz şudur: İnsanlarımızın parasını en bereketli şekilde değerlendirip, en güzel şekliyle insanlarımıza hizmet sunmanın büyük bir keyfini, büyük bir onurunu yaşamak istiyoruz. Bu bağlamda 2024’ün ilk aylarına, “100 Günde 100 Proje’ gibi yine kıymetli bir çalışmayı da hazır edeceğimizi şimdiden duyurayım. Bu kampanyalarımız, görev bitene kadar devam edecek. İddiayla söylüyorum ki; bir beş yıl içerisinde İstanbul'a bu kadar hizmetin başka bir dönem yapıldığını göremeyecek kimse. O kadar iddialıyız, o kadar dayanışma içerisindeyiz. Allah'ın izniyle, bu işi de hep birlikte başaracağız. İnsanı insana odak alan, ayrımcılığa hiçbir zaman fırsat vermeyen, ahlaklı ve liyakatli bir yönetim anlayışıyla, 16 milyon İstanbulluya hizmet etmek bambaşka bir gurur. Yüzüncü yılına gittiğimiz Cumhuriyet’imizin, yüzüncü yılında bir arada olacağımız 2023’te, bütün güzellikler, bütün iyi değişimler ve dönüşümler bizimle olsun. Umuyorum ki; biz, bu yüzyıla layık işler yapan yöneticiler olalım. Sizler, halkımızla birlikte, milletçe hem bu yüzyıla layık hem de önümüzdeki yüzyılın kıymetli hazırlayıcıları olalım. Çocuklarımıza ve gençlerimize çok özel yılları hep birlikte hazır edelim.”

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html