Haber Sitesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 19:33

CW Enerji bayilerini Antalya'da ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Türkiye’nin en büyük GES bayi toplantısına ev sahipliği yapıyor

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-11-2022 13:31
CW Enerji bayilerini Antalya'da ev sahipliği yapıyor.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, 400’ün üzerinde ana bayisi bulunan bir firma olduklarını ve bununla gurur duyduklarını söyledi. Her geçen yıl büyüyerek ilerleyen ‘CW Enerji Geleneksel Bayi Toplantısı’nı bu yıl 11-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiklerini belirten Sarvan, “Bu yıl da bayilerimizle bir araya geldiğimiz için oldukça mutluyuz. Etkinliğimizin ilk gününde bayilerimiz ilk olarak Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikamızı ziyaret etti. Burada üretim sürecini yakından izleme imkanı bulan bayilerimiz, firmamızın yenilikçi ürünlerinin yapım aşaması hakkında da detaylı bilgi sahibi oldu ve hammadde girişinden, panellerin sevkine kadar geçen tüm süreç hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildi” dedi.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz da, Türkiye genelinde hizmet veren bayileri ile büyük bir organizasyonda bir araya geldiklerini kaydetti. ‘CW Enerji Geleneksel Bayi Toplantısı’nın bu yıl 5.’sini gerçekleştirdiklerini dile getiren Yılmaz, “Türkiye’nin en büyük GES bayi toplantısına ev sahipliği yapıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana her zaman büyüyerek yol alma hedefinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen yıl kendimizi dahada geliştiriyoruz. Bugün Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üretim firmasıyız. Bu başarımızda bayilerimizin büyük payı var” diye konuştu.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html