Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 10:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Kara gün dostluğunu unutmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) düzenlenen Dünya Hükûmet Zirvesi'ne gönderdiği video mesajda, zirvenin insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyerek gerek zirvenin gerekse zirve sırasında yapılacak istişarelerin, dünyada barış ve adalete katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2023 13:19
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Kara gün dostluğunu unutmayacağız

Arama kurtarma ekiplerinin enkaz altından sağ çıkardığı insan sayısının 8 binin üzerinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,  video mesaj marifetiyle de olsa zirve katılımcılarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, depremin ilk anlarından itibaren devletin ve milletin tüm imkânlarını afet bölgesi için seferber ettiklerini, uluslararası yardımı da içeren 4. seviye alarm durumu ilan edildiğini vurgulayarak deprem bölgesinde olağanüstü hâl uygulamasını başlattıklarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte, zirveye ev sahipliği yapan Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere 100'den fazla ülkeden destek ve taziye mesajı aldıklarını anımsatarak şunları kaydetti:

 

https://twitter.com/tcbestepe/status/1625427127733727233
AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html