Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 10:58

Baydöner Samsun’daki yeni restoranını Yeşilyurt AVM’de açtı

  İskender dendiğinde akla gelen ilk markalardan Baydöner, restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Baydöner’in büyüme yolculuğunda yeni adresi, Samsun Yeşilyurt AVM oldu. Samsun’daki 4. restoranını açan Baydöner, yeni yatırımla toplamda 115 restorana ulaştı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2022 10:37   Güncelleme : 07-09-2022 10:41
Baydöner Samsun’daki yeni restoranını  Yeşilyurt AVM’de açtı

 

 

 

Benzersiz iskender lezzetiyle damak tadına düşkün herkesin ilk adresi olan Baydöner, yeni restoranlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Türk damak tadının vazgeçilmezi iskenderle dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner’in yeni restoranı, Samsun Yeşilyurt AVM’de kapılarını açtı.

 

Apaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Polat, yeni restorana ilişkin, “Baydöner’in büyüme serüveni yeni restoranlarla devam ediyor. Samsunluların çok sevdiği Baydöner, Yeşilyurt AVM’deki yeni restoranında da müdavimlerine benzersiz lezzeti sunacak. Yeni lezzet noktamızda da her zaman olduğu gibi kaliteli hammadde ve ürünleri kullanarak ürettiğimiz iskenderimizi, sıcak sıcak servis ediyoruz. Herkesi restoranımızın konforlu ortamında, bereketli ve doyurucu iskender lezzetini deneyimlemeye bekliyoruz” dedi.

 

Apaz Group markalarından Baydöner, paket servis uygulamasıyla benzersiz lezzeti tüketicilerin dilediği yere götürüyor. Baydöner’in lezzetlerini; Baydöner web sitesi sencossla.com aracılığıyla, 444 50 80 numaralı sipariş hattıyla ve YemekSepeti, GetirYemek, Trendyol Yemek uygulamaları üzerinden sipariş vermek mümkün.

 

Apaz Group, yıl boyunca farklı illerde açacağı Baydöner restoranlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam edecek.

AdminAdmin

YORUMLAR
Sakine seven 1 yıl önce
Atakum yeşilyurt avm de baydönere geçtim. Samsunda gerçekte bir işletme sahibi söylüyorum personeliniz çok ilgili hataydan samsuna taşınınca 2015 yılından beri ilk defa baydönerde bu ilgiyi gördüm samsunda çok iyi işler bu işletme
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html