Haber Sitesi
HV
29 MART Cuma 14:30

Seç Market, "esnaf dostu iş modelini" İzmir'de anlattı

Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market "Bölgesel Road Show" etkinliğinin ilk buluşmasını İzmir'de iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirdi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-09-2022 16:12
Seç Market,

Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market 'Bölgesel Road Show' etkinliğinin ilk buluşmasını İzmir'de iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Genel Müdür Altan Sekmen, bir otelde düzenlenen etkinlikte, geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle bir araya getiren Seç Market'in esnafa ve müşteriye rekabette sağladığı avantajlarla Türkiye genelindeki mağaza sayısını artırırken ülke ekonomisine de katkı sağladığını aktardı.

Kurum olarak rekabetin çok yoğun olduğu perakende pazarında esnafı destekleyen iş modeliyle öne çıktıklarını aktaran Altan Sekmen, şunları kaydetti:

'Sunduğumuz bu modelle, perakende zincirinden farklı olarak esnaf işletmelerini rekabette güçlendirmeyi odağına alan bir ekosistem oluşturuyoruz. Temel amacımız tüketicinin kaliteli ürünlerden oluşan geniş ürün gamımıza uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak. Böylece, iş ortaklarımız ürünlerini daha uygun fiyatlara tedarik ederek hem satış fiyatlarını daha düşük tutabiliyor hem de rekabet gücüne kavuşarak karlılıklarını ve müşteri sayılarını artırabiliyor. Yüksek rekabete sahip perakende pazarında küçük esnafa destek olma misyonuyla hareket ediyoruz. Seç Market'in sağladığı kazan-kazan iş modeliyle esnafımıza kurumsal kimlik de kazandırmış oluyoruz. Rekabetçi ürün gruplarını uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyoruz. Yöresel ürün gruplarında satın alımları yerel üreticiden yaparak hem yereldeki taze ve yöresel ürün gruplarını müşterilerle buluşturuyor hem de yerel satıcıların ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlıyoruz. Esnafa dijital altyapı, ürün tedariki, sosyal medya iletişimi, pazarlama, raf dizimi, pazarlama ve lojistik alanlarında destek veriyoruz. İş ortaklarımıza mağazacılık danışmanlığı, teknik altyapı, finansal danışmanlık gibi avantajlar sağlıyoruz.'

Sekmen, Seç Market olarak Türkiye genelinde 2 bini aşkın iş ortaklarıyla binlerce kişiye istihdam sağladıklarını ve yaklaşık yüzde 10'lara varan kadın iş ortağı oranıyla kadın girişimciliğinin de büyük destekçilerinden biri konumunda olduklarını sözlerine ekledi.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html