Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 00:01

ARKEOLOJİ MÜZELERİ’Nİ GECE KEŞFETMEK İSTER MİSİNİZ?

İstanbul Arkeoloji Müzeleri, Sanatla Randevu konuklarına özel olarak kapılarını açıyor!

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-11-2023 12:04   Güncelleme : 22-11-2023 12:06
ARKEOLOJİ MÜZELERİ’Nİ GECE KEŞFETMEK İSTER MİSİNİZ?

Sanatın farklı dallarını bir araya getirerek zengin içerikli etkinlikle ve geziler düzenleyen Sanatla Randevu, katılımcıları benzersiz bir deneyime çıkarmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar hiç yapılmamış bir kombinasyonla sanata dair turları sunan Sanatla Randevu, hazırladığı etkinlikler ve düzenlediği turlar sayesinde katılımcılarına eşsiz deneyimler sunuyor. 

Ayşe Kaynarcalı öncülüğünde hayata geçirilen #SanatlaRandevu, sanat aşıklarını, sanatın kökleriyle tanıştıran bir oluşum görevi üstlenmeye devam ediyor. Sanatla Randevu, sanatı ve gezerek keşfetmeyi sevenleri bu kez de sahip olduğumuz coğrafyada korunabilmiş en değerli eserlerin sergilendiği yer olan #İstanbul #ArkeolojiMüzeleri’nde benzersiz deneyim yaşatacak.  

Osmanlı İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne miras kalan ilk müzecilik çalışmalarını bünyesinde bulduran İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin Sanatla Randevu konuklarına özel olarak kapılarını açacağı etkinlik, 25 Kasım akşamı 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Değerli #SerdaBüyükkoyuncu’nun şahane anlatımı ile “Efsaneler ve Mitolojik Hikayeler Söyleşisi”, Türkiye’nin ilk müzesi olan İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin büyüleyici atmosferinde sanat meraklılarını bir araya getirecek.

Ayşe Kaynarcalı ve Sanatla Randevu gezileri hakkında daha detaylı bilgi almak için https://sanatlarandevu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html