Haber Sitesi
HV
03 MAYIS Cuma 23:57

Uluslararası Moda Haftası İstanbul'da

​​​​​​​Moda dünyasının önde gelen isimlerinden İtalyan ‘Wild&West Jeans’ markasının sahibi ve ‘International Best Model & Fashion Week’ organizatörü Rosario Stagno, 17-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez gerçekleşecek ‘International İstanbul Fashion Week’ adı altında büyük bir moda etkinliği düzenliyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-11-2023 13:48
Uluslararası Moda Haftası İstanbul'da

DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN ORGANİZATÖR ROSARIO STAGNO İLE

ŞEHİRDE MODA RÜZGARLARI ESECEK

Ünlü İtalyan organizatör Rosario Stagno, tam 7 yıldır Milano ve Roma'da ‘Volkswagen Fashion Week’ adı altında başarıyla düzenlediği organizasyonları dünyanın önemli moda kentlerinden biri olan İstanbul'a getiriyor. ‘International Istanbul Fashion Week’ moda haftası, Türkiye'de düzenlenen ilk uluslar arası moda haftası olma özelliği taşıyor. İtalya’nın uluslararası ödüllü modelleri, İtalyan fotoğrafçılar ve videographer’lar, saç stilistleri, makyaj sanatçıları, moda basınının önemli isimleri ve moda influencer’larının da aralarında olduğu 130 kişinin katılım göstereceği moda haftası, 17-19 Kasım tarihleri arasında Lazzoni Hotel'de gerçekleşecek.

‘International Istanbul Fashion Week’ moda haftası kapsamındaki defilelerde aralarında İtalya, Romanya, Gürcistan, Almanya, Ukrayna, Malta, Türkmenistan ve Bulgaristan’dan uluslararası tasarımcıların yanı sıra Türk tasarımcıların da koleksiyonları sergilenecek. İtalyan organizatör Rosario Stagno İstanbul’da ilk kez gerçekleştirilen moda haftasının uzun soluklu olmasını istediklerini belirtirken, “Moda sektörünün önde gelen isimlerini buluşturmaya devam edecektir” dedi. Türk tasarımcıların organizasyonunun 'Global Medya' tarafından yapıldığı, pazarlama iletişiminin 'STARSON' tarafından yürütüldüğü organizasyon için çok heyecanlı olduklarını ekledi.

‘INTERNATIONAL İSTANBUL FASHION WEEK’

ÜNLÜ İSİMLERLE RENKLENİYOR

‘International Istanbul Fashion Week’ defileleri, 18 Kasım Cumartesi günü Lazzoni Hotel'de düzenlenen açılış kokteyli sonrasında başlıyor. Moda haftasını kapsamındaki defilenin sunuculuğunu, geleneği bozmadan yedi yıldır sürdüren Rosario Stagno üstleniyor. Bloomberg TV / HT Life sunucusu Ece Saruhan ise etkinlikte kendisine eşlik edecek. Defilenin açılışını, Andrea Bocelli gibi isimlerle sahne almış dünyaca ünlü İtalyan opera sanatçısı Eden Loren muhteşem sesi ile başlayacak. Kapanışta ise Grammy ödüllü Amerikalı sanatçı Maya Azucena sahne alacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html