Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 02:18

İstanbul'da Vektörle Mücadele Çalıştayı için Hazırlıklar Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığı, vektörlerin dünyada ve ülkemizde ekolojik ve çevresel faktörlerin yayılım ve yoğunluk değişkenliklerini bilimsel verilerle analiz edecek. 26 Ocak’ta Şile Engelliler Kampı Konferans Salonunda, alanında uzmanlar vektörle mücadele için bir araya gelecek.  

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-01-2024 12:10
İstanbul'da Vektörle Mücadele Çalıştayı için Hazırlıklar Başladı

Önümüzdeki kısa ve orta vadeli eylem planını hayata geçirmek adına ‘Vektörlerle Mücadelede Dinamik Çözümler Çalıştayı’nı; alanda çalışan uzmanlar, akademisyenler, Vektörlerle Mücadele Bilim Kurulu ve ilçe belediyelerden vektörlerle mücadele birimlerinin katılımıyla düzenleyecek.

Çalıştayda, iklim değişiklikleri ve bölgesel faktörler gibi değişken parametrelerden dolayı oluşan problemlere karşı vektörlerle mücadele yöntemleri ele alınacak.

Moderatörlüğünü Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Salih Bülent ALTEN’İN üstleneceği çalıştayda; kültürel mücadele-fiziksel mücadele, biyolojik-kimyasal mücadele, afet ve salgın durumunda vektörlerle mücadele eylem planı, geçmişten geleceğe çevresel ve iklimsel değişimlerin vektörlere etkisi, mücadelede yenilikçi yaklaşımlar ve etkili mücadelede profesyonel ekiplerin oluşumu gibi konu başlıklarıyla vektörlerle mücadele hizmetleri tüm boyutlarıyla ele alınacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html