Samsung, "360 Kaset" klimayla estetik ve konforu bir araya getiriyor

Samsung, "360 Kaset" tipi klimasıyla, yüksek performansı ve şık tasarımı birleştirerek iç mekanlar için ideal çözüm sunuyor.

GÜNCEL - 20-03-2024 13:45

Samsung,

Samsung, '360 Kaset' tipi klimasıyla, yüksek performansı ve şık tasarımı birleştirerek iç mekanlar için ideal çözüm sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung, '360 Kaset' tipi klimasıyla, iç mekan serinletme deneyimini yenilikçi teknolojilerle zenginleştiriyor. Bu model, fonksiyonellik ve tasarımı birleştirerek her türlü mekana uyum sağlayan modern bir çözüm sunuyor.

Gelişmiş 'Booster Fan' teknolojisi ile donatılmış klima, serin havayı geniş bir alana dağıtarak, serinliği tavana paralel bir şekilde yayıyor. Kanatsız tasarımı sayesinde, soğuk rüzgar hissi olmadan serinlik sunuyor ve hava akışını engelleyen unsurların olmaması, serinliğin odanın her köşesine yayılmasını mümkün kılıyor.

'Booster Fan' teknolojisiyle geliştirilen model, rüzgar yönünü kontrol eden kanatların yerine yatay hava akışı saylayarak yaz aylarında bile iç mekanların ferah ve konforlu kalmasını sağlıyor.

Model ayrıca, kanatsız tasarımı sayesinde, soğuk rüzgar etkisi oluşturmadan serinliğin eşit bir şekilde yayılmasını sağlıyor. Bu tasarım aynı zamanda havanın uzağa yayılmasını ve düşük açılarda bile yüksek hava çıkışı performansını mümkün kılıyor.

'360 Kaset' tipi klimanın dairesel tasarımı da, cihazın sağladığı rahatlatıcı atmosferini temelini oluşturuyor. Kör noktalar oluşturmadan havayı eşit bir şekilde yayarak konforlu bir deneyim sunan tasarım, estetik ve işlevselliği bir araya getirerek her türlü iç mekana uyum sağlıyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek

Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek

26-04-2024 - GÜNCEL

Su Krizinde Tasarrufa Dayalı Çözümler

Su Krizinde Tasarrufa Dayalı Çözümler

26-04-2024 - GÜNCEL

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html