Haber Sitesi
HV
30 NİSAN Salı 00:22

Stellantis Pro One, Hysetco'ya hidrojenli araçlar teslim edecek

Stellantis Pro One İş Birimi Direktörü Xavier Peugeot, "Stellantis Pro One olarak profesyonel müşterilerimizi sıfır emisyonlu ulaşıma geçişlerinde desteklediğimizi bir kez daha göstermiş olduk"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-04-2024 14:42
Stellantis Pro One, Hysetco'ya hidrojenli araçlar teslim edecek

Stellantis Pro One, Hysetco paketi kapsamında hidrojenli araçları profesyonellerin kullanımına sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Stelantis Ticari Araçlar İş Birimi Pro One, Fransız şirketi Hysetco'ya Peugeot e-Expert hidrojen filosunu teslim edecek.

Avrupa hafif ticari araç pazarında yüzde 20,6'lık hacim artışıyla lider konumunu sürdüren Stellantis Pro One, ocak ayında Avrupa (AB29) elektrikli araç pazarında yüzde 33'ün üzerinde, tüm enerji pazarında da yüzde 31'in üzerinde pazar payıyla yıla hızlı bir başlangıç yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Stellantis Pro One İş Birimi Direktörü Xavier Peugeot, dünyada iki segmenti kapsayan hidrojenli elektrikli araç pazarlayan ve müşterilerine elektrikli araçları tamamlayacak başka bir çözümü beraberinde sunan ilk üretici olduklarını belirtti.

Peugeot, 'Stellantis Pro One olarak bir başka hidrojenli araç teslimatıyla 2024'ün başlarında elde ettiğimiz başarılı sonuçlarla profesyonel müşterilerimizi sıfır emisyonlu ulaşıma geçişlerinde desteklediğimizi bir kez daha göstermiş olduk.' ifadelerini kullandı.

Stellantis, gelecek aylarda, hidrojenli araç ulaşımında Avrupa'nın lideri Fransız şirketi Hysetco'ya, Peugeot e-Expert Hydrogen filosunu teslim edecek.

Anlaşmaya servis, bakım ve onarım, sigorta, ikame araçlar, idari formaliteler, eğitim gibi tüm ilgili hizmetler de dahil edilecek.

Ayrıca araçlar yolcu taşımacılığı, lojistik veya diğer profesyonel kullanımlar için özel olarak tasarlanacak. Böylece bu tür kullanımlara yönelik en kapsamlı hidrojenli hafif ticari araç filosu kullanıma sunulmuş olacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html