Haber Sitesi
HV
03 MAYIS Cuma 00:27

NetWork'ün kış koleksiyonu, kayak tutkunlarını da mutlu edecek

NetWork'ün bu kış kadın ve erkek koleksiyonunda fonksiyonelliğin yanı sıra kayak tutkunlarının zevkleri de göz önünde tutuluyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 09:24
NetWork'ün kış koleksiyonu, kayak tutkunlarını da mutlu edecek

 

Şirketten yapılan açıklama göre, NetWork'ün 'Limited' koleksiyonundaki kaşmir ve yün kazaklar ile 'N-Tech' koleksiyonundaki sportif şık tasarımlar, kayak tatillerinde fonksiyonellikleriyle öne çıkıyor.

Kadın koleksiyonunda dağ stilinin en sevilen renkleri sarı, saks mavisi, yeşil, kırmızı renklerinden oluşan, gri ve sarı gibi çift renklerle de tasarlanan puffer montlar, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kapüşon, fermuar ve cep detayları ile modernliği zarif stile dönüştüren montlar, kayakta da ekstra bir dinamizm katıyor. Montların ve puffer yeleklerin içine giyebilen N-Tech neon balıkçı yaka kazaklar veya farklı renklerdeki kaşmir kazaklar ise tatilde sıcak bir kış vadediyor.

Şömine karşısında tercih edilebilen desenli kalın kazaklar, stili zirveye taşımaya yardım ediyor. Stil tamamlayıcı mum botlar, soğuk hava şartlarına karşı maksimum dayanıklılık sağlarken bereler, renkli ve desenli atkılar, deri ve yün eldivenler ise şıklığı ve sıcak dokuları ön plana çıkarıyor.

Erkek koleksiyonunda da kapitoneli ve kapüşonlu montlar, sıcaklığın yanı sıra hafif olmalarıyla göze çarpıyor. Hareket özgürlüğü sağlayan montlar, farklı renk seçenekleriyle şıklığı ve doğayla uyumu sergiliyor. Yan cep fermuarlı eşofman altları ve sweatshirtler, dağ aktivitelerinde rahatlık sağlıyor. Özel dokusu ve şıklığıyla triko kazaklar, dağ tatillerinin favorisi olmaya aday. Stil tamamlayıcı postal botlar, deri ve süet modelleri ile tarza sıcaklık ve konfor katıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html