Rec Rocero &24 Ayar grubundan sürpriz  çalışma

Kurtalan Ekspres’in davulcusu, Barış Manço’ nun sahnede “Rec Rocero” diye seslendiği Recep Işık, 24 Ayar adlı müzik grubuyla yeni bir şarkı yaptı

MAGAZİN - 10-05-2023 09:31

Rec Rocero &24 Ayar grubundan sürpriz  çalışma


Kurtalan Ekspres’in davulcusu, Barış Manço’ nun sahnede “Rec Rocero” diye seslendiği Recep Işık, 24 Ayar adlı müzik grubuyla yeni bir şarkı yaptı.

Bir yandan solo yaptığı müzik çalışmalarıyla da adından söz ettiren Rec Rocero, 24 Ayar grubuyla “Kral Çıplak” adlı şarkıyı yayınladı. Söz, müzik ve düzenlemesi Eser Taşkıran’a ait olan, kayıtları Stüdyo Taşkıran’da yapılan şarkıya klip de çekildi.

24 Ayar grubu Recep Işık, Eser Taşkıran, Mustafa Kos ve Ferhat Hasanoğlu “Kral Çıplak “ için kamera karşısına geçti. Yayınlanan klip, büyük ilgi gördü. Rec Rocore &24 Ayar  grubu birlikte 28 Mayıs’ta Almanya’nın Köln şehrinden başlayarak bir Avrupa turnesine çıkacağını söyledi.

24 Ayar geçtiğimiz günlerde ustaları Barış Manço ‘nun “Unutamadım “ adlı şarkısını Eser Taşkıran ‘ın düzenlemesiyle coverlayarak seslendirmişlerdi .Rec Rocero &24 Ayar  “Elveda” adlı şarkısını söylemiş, şarkı Türkiye ve Avrupa’da ses getirmişti. Rec Rocero, ölümsüz bir aşk hikayesini anlattığı şarkının tüm gelirini Hollanda’da beyin hastalıkları üzerine çalışmalar yapan HersenStichting Derneği’ne bağışlamıştı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstanbul, Soft Analog Büyüledi

İstanbul, Soft Analog Büyüledi

25-03-2024 - MAGAZİN

Zeynep Bastık, Mabel Matiz'e Teşekkür Etti

Zeynep Bastık, Mabel Matiz'e Teşekkür Etti

21-03-2024 - MAGAZİN

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html