Petrol Ofisi Grubu ve Chevron "denizcilikte enerji" semineri düzenledi

Petrol Ofisi Grubu ve dünya enerji devi Chevron tarafından "Denizcilikte Enerji Dönüşümü ve Yağlama Çözümleri" semineri gerçekleştirildi

GÜNCEL - 27-03-2024 08:29

Petrol Ofisi Grubu ve Chevron

Petrol Ofisi Grubu ve dünya enerji devi Chevron tarafından 'Denizcilikte Enerji Dönüşümü ve Yağlama Çözümleri' semineri gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Petrol Ofisi ve Chevron'un iş birliğinin 10'uncu yıl dönümü vesilesi ile seminer düzenlendi.

Seminerde, 'Chevron Marine Lubricants: Yeni Enerji Dünyasına Doğru Güvenilir Bir Tedarikçi', 'Petrol Ofisi: Bugünden Yarına Hazır', 'Deniz Yağlarındaki Teknik Gelişmeler', 'Biyoyakıt Pazarındaki Gelişmeler', 'Daha Düşük Karbonlu Bir Geleceğe İlerlemek', 'Denizcilikte Dekarbonizasyon', 'Chevron Shipping Faaliyeti' ve 'Chevron Denizcilik Ürünleri ve Hizmetleri: Müşteri Deneyimi' konularında konuşma ve sunumlar yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, denizcilik sektörünün enerji dönüşümünün önemli noktalarından olduğunu belirterek, 'Sektörde yaşanan hızlı değişimlere uyum sağlayabilmek için gerekli olan yenilikçi yağlama çözümlerine odaklanmak amacıyla bu semineri düzenledik. Chevron yetkilileri ile deneyim ve fikir alışverişinde bulunmamıza imkan sunan böyle bir etkinliği 10'uncu yıl dönümümüzü kutladığımız bu yıl gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Petrol Ofisi Madeni Yağlar olarak hem denizcilik sektöründeki enerji dönüşümüne katkı sağlamaya hem de en yüksek kaliteli ürünleri bu alanda sunmaya devam edeceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek

Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek

26-04-2024 - GÜNCEL

Su Krizinde Tasarrufa Dayalı Çözümler

Su Krizinde Tasarrufa Dayalı Çözümler

26-04-2024 - GÜNCEL

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html