Keşan Esnaf Odası Başkan Adayı Sertaç Arhatır’dan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

Edirne Keşan Sebze Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkan Adayı Sertaç Arhatır ve beraberindeki heyet, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek bölge ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, esnafın sorunları ve yerel ticaretin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

EKONOMİ - 19-02-2026 12:18

Keşan Esnaf Odası Başkan Adayı Sertaç Arhatır’dan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haberleri">Başkanı İsmail Şapçı, Başkan Yardımcısı Orkun Özkaya ve oda yönetimi; Sebze Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkan Adayı Sertaç Arhatır ve heyetini ağırladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Keşan’ın yerel ticaretinden turizm potansiyeline kadar pek çok konu masaya yatırıldı.

BÖLGESEL KALKINMA VURGUSU

Görüşme kapsamında; Keşan ve çevresindeki ticaret, sanayi, tarım ve turizm faaliyetlerinin mevcut durumu ile esnafın bu alanlardaki rolü üzerine istişarelerde bulunuldu.

Keşan TSO yönetimi, nazik ziyaretlerinden dolayı Arhatır ve ekibine teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sanayiyi ve üretimi öncelikleyen bir  modeli hızla ortaya koymamız gerekiyor

Sanayiyi ve üretimi öncelikleyen bir modeli hızla ortaya koymamız gerekiyor

01-06-2026 - EKONOMİ

İTO Başkanı Avdagiç'ten “büyüme” değerlendirmesi:

İTO Başkanı Avdagiç'ten “büyüme” değerlendirmesi:

01-06-2026 - EKONOMİ