İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI BAŞKANI HALUK BOZALİ'DEN KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ MÜCADELEYE DESTEK

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, Karadeniz bölgesinde yaşanan haksız uygulamalara karşı verilen mücadeleye tam destek verdiklerini açıkladı.

GÜNCEL - 02-10-2024 16:47

İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI BAŞKANI HALUK BOZALİ'DEN KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ MÜCADELEYE DESTEK

 

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haberleri">Başkanı Haluk Bozali, Karadeniz bölgesinde yaşanan haksız uygulamalara karşı verilen mücadeleye tam destek verdiklerini açıkladı. Başkan Bozalı, Başkanvekili Hayrettin Keskin ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şahin ile Karadeniz’deki elektrik teknisyenleri odalarının hak arama mücadelesine katılarak dayanışma gösterdi.

Karadeniz bölgesinin dağıtım şirketi YEDAŞ’ın keyfi uygulamaları nedeniyle Samsun, Çorum, Ordu, Amasya ve Bafra'da faaliyet gösteren elektrik teknisyenlerinin zor durumda kaldığını belirten Haluk Bozali, meslektaşlarının bu haklı mücadelesine destek vermek amacıyla Karadeniz’e geldiklerini vurguladı.

Haluk Bozali’nın Açıklamaları:“YEDAŞ’ın uygulamaları hem vatandaşlarımızı hem de meslektaşlarımızı zor durumda bırakmaktadır. Bu keyfi uygulamalar, sektörde iş yapmayı neredeyse imkânsız hale getirmiştir. Bizler İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası olarak, yalnızca İstanbul’da değil, Türkiye’nin her köşesinde meslektaşlarımızın haklarını savunmaya kararlıyız. Karadeniz bölgesindeki Samsun, Çorum, Ordu, Amasya ve Bafra’daki oda başkanlıklarımızın bu haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu göstermek için Başkanvekili Hayrettin Keskin ve Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Şahin ile burada bulunuyoruz. Mücadelemiz, haksızlığa karşı direnen meslektaşlarımızın yanında yer almaya devam edecektir. YEDAŞ’ın uygulamaları durana kadar bu sürecin takipçisi olacağız.”

Bozalı, Karadeniz bölgesindeki meslektaşlarının karşılaştığı zorlukların tüm ülke genelindeki elektrik teknisyenleri için endişe verici bir durum olduğuna dikkat çekerek, bu tür uygulamaların mesleğin itibarını zedelediğini ifade etti.

Sözlerini şöyle tamamladı: “Hedefimiz, meslektaşlarımızın onurlu bir şekilde işlerini yapabilmesi ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmesidir. Bunun için her zaman mücadeleye hazırız. Ayrıca, odalarımızın YEDAŞ’ın dijital talep açma sistemini boykot ederek manuel talep açma işlemine geçme kararını da doğru buluyoruz. Taleplerimiz gerçekleşene kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Keşif – Anlam – Etki” temasıyla ilham veren buluşma Koçluk dünyası İstanbul’da bir araya geldi

“Keşif – Anlam – Etki” temasıyla ilham veren buluşma Koçluk dünyası İstanbul’da bir araya geldi

15-05-2026 - GÜNCEL

Türkiye ile Kazakistan arasında 13 anlaşma imzalandı

Türkiye ile Kazakistan arasında 13 anlaşma imzalandı

15-05-2026 - GÜNCEL