Hedefimiz Esnaf

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası’nın Halkbank desteğiyle hayata geçirdiği Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi’nin açılışı yapıldı. Başkan Faik Yılmaz, “Hedefimiz esnaf’’

GÜNCEL - 04-10-2022 12:20

Hedefimiz Esnaf

Taksim’de gerçekleşen tanıtım toplantısına Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Halkbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tuncay, Birlik Başkanı Faik Yılmaz ve oda başkanları katıldı. Yüz yüze ve sosyal medya ortamlarına verilecek eğitimlerde, e-ticaret sitelerinde satış, sosyal medyada ürün reklamı oluşturma, ürün kataloğu hazırlama, ürün fotoğrafçılığı hakkında bilgilendirme yapılacak. Eğitimler ise ücretsiz olacak.

“ESNAFIMIZA GÜVENİYORUZ”

Açılış toplantısında konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, esnaf ve sanatkarın çalışkanlığına ve yeteneğine güvendiklerini belirterek,” Şu anda istihdamın büyük bir kısmı esnafımız tarafından sağlanıyor. Çalışkan esnafımız kendisine verilen desteği en iyi şekilde değerlendirecektir” dedi.

” BÜYÜMEK VE KAZANMAK İÇİN ÇAĞIN GEREKLERİNE UYMALIYIZ”

Birlik Başkanı Faik Yılmaz, projeye verdikleri destek için Halkbank’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz, ” Bunun hepimiz farkındayız. Büyümek ve kazanmak için çağın gereklerine ayak uydurmalıyız. İki imparatorluğa başkent olan İstanbul’un esnaf ve sanatkarı da çağın gereklerine en hızlı uymak için çaba göstermelidir ve gösterecektir” ifadelerini kullandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Oy Kullanma Süreci ve Zarflama Prosedürü: Seçmenler Nasıl Oy Kullanacak?

Oy Kullanma Süreci ve Zarflama Prosedürü: Seçmenler Nasıl Oy Kullanacak?

28-03-2024 - GÜNCEL

Ekonominin Krizinde Lüks Tüketim Yükselişte

Ekonominin Krizinde Lüks Tüketim Yükselişte

28-03-2024 - GÜNCEL

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html