GERÇEKTEN HAYALE, MARKA ŞEHİR BEYLİKDÜZÜ

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Ekrem Kap, 25 yıldır yaşadığı ilçenin sorularını çok iyi bildiğini ve çözüm için projelerinin de hazır olduğunu söyledi. Mottosunu “Gerçekten Hayale Marka Şehir Beylikdüzü” olarak açıklayan Kap, “Ayağı yere basan başı gökte bir Beylikdüzü yine AK Parti Belediyeciliği ile gelecek” dedi.

SİYASET - 02-01-2024 10:56

GERÇEKTEN HAYALE,  MARKA ŞEHİR BEYLİKDÜZÜ

 

AYAĞI YERDE BAŞI GÖKTE BİR BEYLİKDÜZÜ

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Ekrem Kap, 25 yıldır yaşadığı ilçenin sorularını çok iyi bildiğini ve çözüm için projelerinin de hazır olduğunu söyledi. Mottosunu “Gerçekten Hayale Marka Şehir Beylikdüzü” olarak açıklayan Kap, “Ayağı yere basan başı gökte bir Beylikdüzü yine AK Parti Belediyeciliği ile gelecek” dedi.

İş dünyasında başarıları ile dikkat çeken isimler arasında yer alan Ekrem Kap, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı oldu. İş dünyasında edindiği tecrübeleri yaşadığı ilçeye aktarmak istediğini ifade eden Kap neden aday olduğunu Yeni Esnaf Gazetesine şöyle açıkladı: “Burada aday olmamak benim için bir vebal olurdu. Peygamber efendimizin sözü var; bir şeyi yapma yetisinde hisse diyorsanız kendinizi isteyiniz diyor. İstemezseniz vebal sizde isterseniz artık istemiş olursunuz karar vericiler bunun kararını verir. 25 senedir burada yaşıyorum, buranın her halini biliyoruz, burada evlendik, çocuklarımız burada doğdu ve büyüdü.

İLÇENİN KODLARINI BİLİYORUM

İş hayatı bizi hem ülkemizin hem dünyanın birçok noktasına götürdü getirdi, birçok deneyim kazandırdı. Bunca deneyim ve tecrübeden sonra yaşadığım yere hizmet etmek benim için bir hayaldi bir arzu istekti. Dolayısıyla şartlar oluştu ben de böyle bir yola çıktım. Ben şuralı buralı demiyorum tamamen Beylikdüzülüyüz çünkü hepimiz memleketlerimizden çok burada yaşadık. Beylikdüzülü komşularıma hizmet etmek benim için bir şeref olacak. Beylikdüzü’nünün kodlarını, şifrelerini biliyorum. Burası eğitim seviyesi anlamında çok farklı bir bakış açısına sahip, ben de komşularımı çok iyi temsil edeceğimi düşündüğüm için adayım.

BEYLİKDÜZÜ KAN KAYBEDİYOR

Eksikler üzerine siyaset yapmayı sevmem ama ciddi eksikler var. 10 yıldır Beylikdüzü’nü yöneten bir idare var. 10 sene önce AK Parti belediyesinin bıraktığı Beylikdüzü modern ve örnek gösterilen ilçeydi, şehirleşme anlamında çok güzel yol alması gerekirken ve fırsatlar varken bugün yeşil alanı bulmakta zorlanacağımız bir noktaya geldi. Alt yapı sorunları, ulaşım sorunları. Beylikdüzü kendi içine böyle bir şey yaşamaması lazım. Baktığınızda bu yönetim aklı hizmette olmadığı için burayı ileriye götüremediği gibi bundan sonraki yatırımları zorlaştıracak adımlar attı. Yeşil vadi can çekişiyor. Orada daha önce yeşillikler vardı içine binalar büfeler girmeye başladı. Yürümekte zorlanır olduk. İnsanlar AK Parti’nin hizmet belediyeciliğini özler hale geldi.

MAHALLELER KAYNAŞACAK

Beylikdüzü insanımız komşu olmaya çabalıyor ama birileri de mahallelere ayırmaya çalışıyor. Geldiğimizde ilk işim mahalleler arasında barışı sağlamak olacak, mahallelerin birbiriyle daha yakın komşuluk ilişkilerini geliştirdiği bir sistemden bahsediyorum. Her mahallemizi merkezde bir araya toplayacağız. Her mahallemizin ihtiyaçları var ama en önemlisi burada ortak yaşama, kent olma, birlikte kent olma bilincimizi artıracağız.

ÇOCUKLAR VE KADINLAR ÖNCELİĞİMİZ

Çocuklarımız bizim baş tacımız. Onların eğitim aldığı fiziki mekanların iyileştirilmesi için her türlü desteği vereceğiz. Çocuklar ve kadınlar bizim başımızın tacı olacak. Çocuklarımıza çocukluklarını yaşayacak alanları ortaya çıkaracağız. Hiçbir menfaat çocuklarımızın ve kadınlarımızın nüne geçemeyecek. Onların huzuru ve mutluluğu her türlü menafaatin üzerinde olacak.

MARKA ŞEHİR OLUŞTURACAĞIZ

Benim mottom şu; ‘Gerçekten hayale, marka şehir Beylikdüzü’  Bunun için de her şey var hem biz insanlara dokunan, direk hayatına etki eden bir vizyon ortaya koyacağız hem de insanların geleceklerini, hayallerini, daha umutlu mutlu hale getirecek bir gelecek projeyi ortaya koyacağız. O yüzden bu göreve talibim.  Ayağı yere basan, ayağı yerde başı gökte bir Beylikdüzü düşünüyoruz.

İŞ DÜNYASIYLA ORTAK HAREKET

Ben iş dünyasından geliyorum. İşadamlarını yönettiğimiz için onlarla çok iyi anlaşıyoruz. İşadamlarımızla, esnafımızla ortak projeler üreteceğiz. Biz onlarla konuşacağız, odak noktamız hizmet olacak. Çünkü insanların artık süslü laflara, içi boş vaatlere ihtiyacı yok, samimiyete ihtiyacı var. Biz de samimiyetle hizmet etmek istediğimizi ifade edeceğiz. Görev tevdi edilirse de  bugüne kadar iş dünyası için yapıklarımızı yaşadığımız Beylikdüzü için yapacağız.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın Irak Ziyareti: 13 Yıl Sonra Yeniden Diplomatik Adım

Erdoğan'ın Irak Ziyareti: 13 Yıl Sonra Yeniden Diplomatik Adım

22-04-2024 - SİYASET

Kadın başkanlarla neler değişecek?

Kadın başkanlarla neler değişecek?

05-04-2024 - SİYASET

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html