Demirciler Topçuoğlu’na devam dedi

İkitelli organize sanayi bölgesinde bulunan Demirciler Sanayi sitesi 2021 genel kurulu site sınırları içinde bulunan İTÜ Vakfına ait Doğa kolejinde gerçekleştirdi. Divan başkanlığını İSKOBİR Başkanı Yusuf Akgün’ün yaptığı genel kurulda gündem maddeleri oy birliği ile geçti.

GÜNCEL - 06-04-2022 10:15

Demirciler Topçuoğlu’na devam dedi

 

Demirciler sanayi sitesi yönetim kurulu başkanı Mustafa Topçuoğlu yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi;’’ Sanayi sitemizdeki atölye bloklarının alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmış olmasının verdiği rahatlıkla, sitemizin ihtiyacı olan Sosyal Tesis ve donatı alanları ile Eğitim ve Teknopark projelerimizi de tamamladık. Sitemiz sanayicilerine ve çevredeki sanayicilere hizmet verecek bir EĞİTİM tesisi ve TEKNOPARK ve buna bağlı Ar-ge merkezinin kurulması projemizin konusu idi. İkitelli OSB.’de üniversite-sanayi işbirliğini sağlamak, yeni ve yüksek teknolojilerin sağlanması ve sanayicimizin rekabetini artırmak projemizin amacıydı. Evvelde bir dükkan inşa edip içinde imalat yapabilecek imkanları sağlamak esnafımız için çok şey ifade ediyordu. Ancak dünyaya açılan Türkiye projeksiyonundan baktığımızda, bu yeterli bir hizmet olarak algılanmıyordu. O dükkanın dünya pazarına açılabileceği fırsatları oluşturabilmek yeni bir hizmet kalemi olarak karşımıza çıkması projemizin gerekçesi idi.

Türkiye’de Teknoparklar üniversitelerin içinde yer alan teknoloji ve ar-ge ofisleri olarak faaliyet göstermekte olması bize göre eksik bir uygulamaydı. İşte bu yüzden Yıldız Teknik Üniversitesi ile işbirliğine girerek İkitelli OSB’de Teknopark’ı faaliyete geçirdik. Şu an Sitemizdeki sosyal tesis-3 teknopark alanında Yıldız Teknopark faaliyette. Bu bize mutluluk veriyor.

 

Genel kurulun seçim maddesinde tek liste ile tekrar aday olan başkan Topçuoğlu’nun listesi şu şekilde oluştu; Mustafa TOPCUOĞLU, Ali HAKTANIR, Yusuf Ziya AGACA, Mehmet KOCAARSLAN, Cavit ÇELİK

Genel kurul uzun yıllar Demirciler Sanayi Sitesine hizmet etmiş  Önceki Yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verilmesi ile son buldu.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
9 Günün Bilançosu Açıklandı

9 Günün Bilançosu Açıklandı

16-04-2024 - GÜNCEL

Kabine Seçiminden Sonra İlk Toplantısını Gerçekleştiriyor

Kabine Seçiminden Sonra İlk Toplantısını Gerçekleştiriyor

16-04-2024 - GÜNCEL

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html