Çamaşır Evi Yeniden Hizmette: Üniversite Öğrencilerine Destek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi öğrencilerinin faydalanması için Çamaşır Evi’ni yeniden hizmete açtı.

GÜNCEL - 27-11-2024 12:58

Çamaşır Evi Yeniden Hizmette: Üniversite Öğrencilerine Destek

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Dicle Üniversitesi mülkiyetindeki Çamaşır Evi yeniden faaliyete açıldı. Çamaşır Evi, Büyükşehir Belediyesi Meclis kararıyla Dicle Üniversitesi ile olan protokolün bir yıl süreli uzatılmasının ardından yeniden öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Üniversite yerleşkesinde bulunan Öğrenci Yaşam Merkezi B Blok Bodrum Kat 4 Nolu taşınmazda yer alan Çamaşır Evi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan tadilatların sona ermesinin ardından hizmete açıldı. İki kurutma makinesi ve 3 çamaşır makinesinin kurulu olduğu merkezde, öğrenciler hafta içi her gün 08.00 ila 17.00 saatleri arasında çamaşırlarını ücretsiz yıkayıp kurutabilecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SPOINT Construction Kıbrıs’taki yeni nesil yaşam ve yatırım alanının temelini attı

SPOINT Construction Kıbrıs’taki yeni nesil yaşam ve yatırım alanının temelini attı

16-06-2026 - GÜNCEL

Türk girişimi olan AYNA360  Kariyer Pusulası, YKS öncesi canlıya alındı

Türk girişimi olan AYNA360 Kariyer Pusulası, YKS öncesi canlıya alındı

16-06-2026 - GÜNCEL