Azimle ve istekle Birikmiş sorunların çözümleri için geliyoruz

İSDÖK yönetim kurulu başkanı Aziz İyiokur ve sektörde bilinen, güçlü ve liyakatli arkadaşları ile uzun yıllardır çözülememiş sorunlara çözüm bulmak için İSO seçimlerinde 38. Grupta aday olduklarını söyledi.

GÜNCEL - 04-10-2022 11:42

Azimle ve istekle  Birikmiş sorunların çözümleri için geliyoruz

 

İstanbul Sanayi Odası. Bakır, Bakır Alaşımları ve Ağır Metaller Sanayii için kasım ayında yapılacak seçimlerde adaylar belli olmaya başladı. 38. grupta çözüm bekleyen sektörün sorunlarını masaya yatıran Aziz İyiokur ve arkadaşları, uzun süredir çözüm bekleyen sorunların üstesinden gelmek için kolları sıvadı.

Küresel finans piyasaları açısından kritik öneme sahibiz

Aziz İyiokur:” İşlenmiş bakır ve diğer ağır metallerin kullanım oranı hem ülkemizde hem de dünyada her geçen gün artıyor. Sanayinin temel taşı olan sektörümüzün çalışmalara yatırımcıların da günden güne artan talepleri var. Küresel finans piyasaları açısından da kritik önem arz eden emtialarımız açısından Ülkemizi, sektörümüzü bu önemli kuruluş içerisinde en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Artık daha hızılı aksiyon almak, net kararlar verebilmek önemli

İyiokur kendisine yönlendirilen neden adaysınız sorusuna şöyle yanıt verdi: Aziz İyiokur : “ Dünya büyük değişimlerden geçiyor. Artık daha hızlı aksiyon almak. Net kararlar verebilmek önem kazanıyor. Artık genç deneyimli arkadaşlarımız bu sektörün içerisinde. Bu arkadaşlarımız sektörde uzun soluklu çalışabilmek için kendilerini anlayacak, sektörün mevzuata dayanan ekstra zorluklarını aşabilecek kararlı ve cesur liderler arıyor. Ekonomi Bakanlığı ve Tim başta olmak üzere tüm kuruluşların koordinasyonu sağlamak üzere çalışmaya geliyoruz. Bugüne kadar bu koordinasyon sağlanamadı. Sektörümüzde birbirinden habersiz çalışanlar bütünüyle iletişimsiz hale getirildi. Bu makus durumu kısa zamanda çözmek için deneyimli, liyakatli arkadaşlarımızla doğru ve dik duruşumuzla 2 kasımda ki seçimlerde adayız” dedi.

Getireceğimiz yeni yönetim anlayışı yüklerimizi azaltacaktır

Ağır metallerin ülke ekonomisine katkısı, yarattığı istihdam ve stratejik özellikleri gibi konular dikkate alınıp, sektörün bütün unsurlarının teknolojik gereklere uygun olarak işletilmesi, üretim maliyetlerinin dünya standartları düzeyine düşürülmesi ve böylece maksimum fayda sağlanması son derece önemlidir. Diyen Aziz İyiokur, “Ekonomik gelişmelere bağlı olarak hayat standardının sürekli yükseldiği günümüz dünyasında sanayinin temel taşı ‘Bakır, Bakır Alaşımları ve Ağır Metaller Sanayii’dir. Getireceğimiz yeni yönetim anlayışı; Sektörümüzün öneminin anlaşılabilmesi, Çalışma yüklerimizi bir nebze olsun azaltacak. Sektörümüzün paydaşları arasında birliktelik ve iletişimi güçlendirecek, Özverilerle çalıştığımız üretime kazandırdığımız her ürün ekonomiye can verecektir. Bu önemli seçimde 2 Kasım’da Haliç Kongre Merkezi’nde 38. Grubun tüm üyelerini, turuncu oy pusulasıyla oy kullanma teveccühünü göstermelerini rica ediyoruz” diye kaydetti.

Aziz İyiokur’un yol arkadaşları:

 Cengiz Kaya, Ahmet Şakur, Sarp Çakıroğlu, Oğuz Eroğlu, Hakan Koçak, Ayhan Yıldızeli

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Marmaris, Çocukların Coşkusunu İkiye Katlayacak

Marmaris, Çocukların Coşkusunu İkiye Katlayacak

22-04-2024 - GÜNCEL

23 Nisan Coşkusunu Yansıtan Trafolar Boyandı

23 Nisan Coşkusunu Yansıtan Trafolar Boyandı

22-04-2024 - GÜNCEL

google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html