Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:52

Yaylı Yataklarda Teknoloji Ve Mükemmelliği Birleştiren İdaş, 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Geçmişten günümüze yaylı yatak sektöründe teknoloji ve mükemmelliğin lider markası İDAŞ, IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda 4 yeni ürününü tüketiciyle buluşturuyor. Tüketicilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda geliştirilen ‘Smart Energy’, ‘Collagen 30 Plus’, ‘Grandeur’ ve ‘Natura Smart’ vücut sağlığını ve kaliteli uykuyu hedefliyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 26-01-2024 15:52   Güncelleme : 27-01-2024 08:31
Yaylı Yataklarda Teknoloji Ve Mükemmelliği Birleştiren İdaş,  2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Tam 60 yıldır yaylı yatak sektörünün öncülüğünü yapan İDAŞ, yenilikçi ürünleri ve modern robot teknolojisini kullanarak sektördeki liderliğini korumaya devam ediyor. İDAŞ, 23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluştu. Sağlıklı uyku deneyimini ileri teknolojik tasarımlarıyla birleştirdiği 4 yeni ürünüyle İDAŞ, İstanbul Fuar Merkezi Salon 3/303 no’lu standında yer aldı. İDAŞ Genel Müdürü Levent Dandik, “Sektöre yönelik bu önemli fuarda yer almak hem son tüketici hem de profesyonellerle bir araya gelmemize olanak sağlıyor. Yatak sektöründeki son teknolojileri tanıtmak için bize mükemmel bir fırsat sunuyor” diyerek görüşlerini belirtti.

OMURGA DESTEĞİ VEREN ‘SMART ENERGY’

İDAŞ’a özel tasarlanmış patentli Smart Spring iki fazlı paket yay teknolojisi sayesinde ‘Smarttech Energy Plus’ yatak, vücut ağırlığından bağımsız olarak önce yumuşak bir karşılama yapıyor. Konfor ve sonrasında optimum omurga desteği için daha sert ve sağlam bir uyku yüzeyi sunuyor. Tüm uyku pozisyonlarında omurgayı optimum düzeyde destekleyen akıllı yay sistemi ve derin dinlenmeye destek veren özel formüle edilmiş örgü kumaş yapısı sayesinde kullanıcıların zihinsel ve fiziksel yorgunluklarını iyileştirmeye yardımcı oluyor.

CİLDİNİZİ UYURKEN DE DESTEKLEYEN ‘COLLAGEN 30 PLUS’

Beş bölgeli ağırlık dengeleyici paket yay sistemli ‘Collagen 30 Plus’ yatak, birbirinden bağımsız çalışan yay sistemi sayesinde vücudunuzun ağırlık bölgelerine farklı destekler uygulayarak, eşinizin dönme hareketlerini size hissettirmiyor ve böylelikle kesintisiz bir uyku konforu sunuyor. Kolajen içeren özel örgü kumaşı cilt sağlığının korunmasına yardımcı oluyor, eklem ağrılarının hafiflemesine ve kemik kaybının azalmasına destek veriyor. ‘Collagen 30 Plus’ özellikle 30’lu yaşlar ve üzerindeki kullanıcılar için maksimum uyku verimliliği sağlıyor.

KİLOLARI DERT ETMEYEN YATAK: ‘GRANDEUR’

‘Leggeth&Plath’ tarafından İDAŞ için özel olarak geliştirilen ‘weightless relaxion’ hibrit yay teknolojisi, iki katmanlı yay sistemi sayesinde vücut ağırlığından bağımsız olarak optimum omurga desteği veriyor ve her ağırlıktaki kullanıcının aynı konforu almasını sağlıyor. Özel tasarlanmış el işçiliğiyle hazırlanmış ‘Grandeur’, sahip olduğu ‘woolmark blend’ yün dolgusu ile de optimum ısı ve nem transferi sağlayarak doğal bir uyku ortamı sunuyor.

4 MEVSİM UYKU KONFORU: ‘NATURA SMART’

Uykuya geçişte ergonomik karşılamayla sağlıklı bir uyku yüzeyi sunan ‘Natura Smart’, ısı düzenleyici keten dokusunun doğal yapısı sayesinde, vücut ısısını dengede tutarak uyku kalitesini artırıyor ve deliksiz bir uyku sağlıyor.

 

İDAŞ HAKKINDA

 

1965 yılında kurulan İDAŞ, üretime 1967'de İstanbul Topkapı fabrikasında başla, 1976'da kurulan Bozüyük fabrikalarında üretimini sürdür. Kurulduğu günden bugüne milyonlarca tüketiciye ve dev otel zincirlerine yaylı yatak üretimi yapan İDAŞ, yalnızca en titiz ve yetenekli zanaatkarlarla çalışarak elli yılı aşkın tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası haline geldi. İDAŞ, o günden beri sektör lideri olarak yerini korumaya devam ediyor. Kaliteli materyallerin kullanımının vazgeçilmez olduğu İDAŞ; 1965'ten bu yana sunduğu kalite ve güven ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Yüksek kaliteli ürünler ortaya koymayı kendine ilke edinen ve tecrübelerini günümüze taşıyan İDAŞ, yatak teknolojisinde zengin mirasımızın bir parçası olma iddiasını da korumaya devam ediyor. Modern dünyanın değişen müşteri ihtiyaçları ve isteklerini karşılayabilmek için gelişmiş yay teknolojilerini ve fonksiyonel hammaddeleri kullanarak ürün çeşitliliğini sürekli geliştiren İDAŞ’ın üstün kalite anlayışından ödün vermeden ekonomik çözümler sunma her zaman öncelikli hedefi.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html