Haber Sitesi
HV
02 MAYIS Perşembe 16:54

VİP OFİS’TE WOOD İMZASI

İnegöl’ün dünyaya açılan markası Wood Ofis, ürettiği VİP Ofis mobilyalarını iç pazarın yanı sıra 16 ülkeye ihraç ediyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 10:38
VİP OFİS’TE  WOOD İMZASI

 

 

İnegöl’ün dünyaya açılan markası Wood Ofis, ürettiği VİP Ofis mobilyalarini" class="taglink" title="mobilyalarını Haberleri">mobilyalarını iç pazarın yanı sıra 16 ülkeye ihraç ediyor

İnegöl’de küçük bir atölyede 15 yıl önce başlayan üretim bugün dev tesiste dünyaya açılıyor. Wood Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sevim, İnegöl isminin mobilya anlamında dünyada tanınan bir marka olduğunu kaydetti. “İnegöl’de her doğan çocuk mobilyacı olarak doğar ölen de öyle ölür” diyen Sevim, Wood’un kuruluşundan bugüne gelişimini Yeni Esnaf Gazetesi’ne anlattı.

Firmayı kurmadan önce sektörde çalıştım sonrasında küçük bir imalathane kurdum. Her firma gibi emekleme sürecimiz oldu bugün 15 bin metrekarede üretim yapan 100’e yakın çalışanı olan bir firma haline geldik. Firmayı kurduğumdaki hedeflerimize ulaştık şimdi kendimize yeni hedefler koyuyoruz. 

65 BAYİ 16 ÜLKEYE İHRAÇ

Türkiye genelinde 65 tane bayimiz var yurt dışında da  16 ülkeye ihracat yapıyoruz. Ürünlerimizin ağırlığı VİP ahşap ofis mobilyaları, melamin grubunda yer almayı çok tercih etmiyoruz. Wood olarak makam odasına yönelik ürün geliştiriyor ve üretiyoruz.  7 yıldır sektörle ilgili fuarlara katılıyoruz. Yeni ihracat kapıları arayışı içindeyiz. Hedefimiz sürekli üretmek, ülkemize kazanç sağlamak, milletimize faydalı olmak. Bu yıl fuarda ciddi bir kalabalık söz konusu, özellikle yabancı ziyaretçi sayısındaki artış dikkat çekici”

ÜRETMEDEN EKONOMİ DÜZELMEZ

Türkiye’de her sektörde olduğu gibi mobilya sektöründe de sıkıntı olduğunu ifade eden Osman Sevim, “Dünyada yaşanan sıkıntıdan daha çok ülkemizde yaşanan çok büyük bir ekonomik kriz var. Bunu hiçbir zaman aşamadık, tamamen üretime dayalı bir ekonomik ir sistem gerçekleştirdiğimizde ülkemiz daha iyi noktalara gelecektir. Ama ülke ekonomisi borsa- döviz- faiz üçgeniyle yürütüldüğü müddetçe ekonomimiz maalesef düzelmez.

KUTU

İNEGÖLSPOR ÇOCUKLUK AŞKIM

Aynı zamanda İnegölspor Kulüp Başkanlığı olan Osman Sevim, burada da hedeflerinin olduğunun altını çizdi. Sevim, “Çocukluk dönemimizde İnegölspor alt yapısında görev aldım, amatör gruplarda on yıl kadar futbolculuk geçmişim var. 2017’de başkan yardımcılığı görevinde bulundum bu sene de nasip oldu şu an kulübün başkanlığını yapıyorum. Takımımız için mücadele etmeye devam edeceğiz. Lige kötü başladık ama sonrasında birkaç hamle yaptık. Hedefimiz bir üst lige çıkmak” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html