Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 10:44

VakıfBank, Gelecek Sezona Banu Can Schürmann ile Güçlenerek Hazırlanıyor

VakıfBank, son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak yeni sezon yapılanmasını sürdürüyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 10-06-2023 10:30
VakıfBank, Gelecek Sezona Banu Can Schürmann ile Güçlenerek Hazırlanıyor

AXA Sigorta Kupa Voley ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla büyük bir başarı elde eden kulüp, yeni Genel Menajerini belirledi.

Eski CEV Asbaşkanı ve VakıfBank eski oyuncusu Banu Can Schürmann, kulübün yeni Genel Menajeri olarak atanmıştır. Banu Can Schürmann, sporculuk kariyerinde VakıfBank forması da giydi ve sonrasında çeşitli kulüplerde ve Yıldız Genç Milli Takımında menajerlik görevlerini üstlendi. Ankara'da doğan Schürmann, ODTÜ'de lisans, Ankara Üniversitesi'nde yüksek lisans ve Gazi Üniversitesi'nde doktora eğitimini tamamladı. 2005 yılında CEV Yönetim Kurulu'na giren Schürmann, geçmişte CEV Asbaşkanı ve FIVB Kontrol Komite Üyesi olarak görev yaptı. Aynı zamanda Olimpiyat Oyunları, Dünya Şampiyonası, World Grand Prix, EYOF gibi önemli organizasyonlarda jüri başkanlığı görevlerini üstlendi.

VakıfBank, Banu Can Schürmann'ın deneyimi ve uzmanlığından faydalanarak gelecek sezonda güçlü bir şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Kulüp, başarı grafiğini yukarı taşımak ve yeni zaferlere ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html