Haber Sitesi
HV
19 NİSAN Cuma 13:33

Triko Center; başkan OĞUL ile emin ellerde

İkitelli organize sanayi bölgesinde bulunan, tekstil üreticilerin merkezi olarak bilinen Triko Center,  2022 genel kurulunu İkitelli organize sanayi bölgesi başkanlık hizmet binasının konferans salonunda gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-04-2023 14:21   Güncelleme : 18-04-2023 16:09
Triko Center; başkan OĞUL ile emin ellerde

 

 

Yeterli çoğunluk oluştuktan sonra genel kurul açıldı. Divan başkanlığına Marmara birlik temsilcisi M. Vural Koç, yardımcılığına Mehmet Tereci oy birliği ile seçildi.

Genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

2022 faaliyet raporunu Başkan Ahmet Oğul okudu, denetim kurulu raporu ise bilanço gelir gider raporlarının okunmasıyla Üyelere müzakereye açıldıktan sonra oybirliği ile raporlar kabul edildi. Yönetim kurulu da oy birliği ile ibra edildi.

Başkan Ahmet Oğul faaliyet raporun da şu şekilde anlattı;

İOSB ile yapılan yazışmalar ve görüşmeler neticesinde sitemizin M9 Blok ile S1 Blok Turgut Özal Bulvarına bakan cephesinde 200 metre uzunluğunda 7 metre derinliğindeki atık su yağmur suyu hattında çökmeler sebebiyle oluşan tıkanıklıkların giderilmesi için 3 aylık süren çalışma ile 35 yıllık alt yapı İOSB imar müdürlüğünün desteği ile yenilenmiştir.

Sitemizin temeli atılalı yaklaşık 35 yıl oldu. Haliyle yıllar geçtikçe sitemizin tamir tadilat masrafları artıyor. Öncelikle sitemizin Kuzey Cephesine bakan yüzeylerindeki korozyon ve sıva tamirleri (tamir harcı ile yapılan) dışarıdan vinç kiralanarak saha personelimiz tarafından yapılmıştır.Değerli ortaklar sitemiz konum itibari ile çok değerli bir lokasyondadır. İçinden metro geçen bir siteye sahibiz. Bu itibarla 24 saat vardiyalı çalışan iş yeri ve çalışanların giriş çıkışı için sitemizin batı cephesine metro kapısı açılarak buraya boy turnikesi kurup kartlı geçiş sistemine geçilmiştir. Kooperatifimizin atıl ve kullanılamaz durumundaki web sitesi güncellenerek yenilenebilir, kullanılabilir ve daha güvenli bir hale getirilmiştir.

 

Genel kurulda denetim kurulu seçimi yapıldı. Denetim kurulu şu isimlerden oluştu; Kemal Esertaş, Ramazan Tunç, Metin Maçin.

Triko Center kooperatifin 2023 te yapılacak çalışmalarda arasındaişler şu şekilde ifade sıralndı; M-S bolkları arasında ki merdiven kulelerinin üzerinde oluşan çatıların tamir bakımı tadilatının yapılması. 2022  S blokta yapılan dış cephe sıva ve  korozyon tamirinin devam ettirilmesi ve M Blokta bu çalışmaların başlatılması. Sitenin ana giriş nizamiyenin yeninden dizayn edilmesi. Sitede bulunan asansörlerin revizyon edilmesi. Yangın Merdivenlerinin bakım onarım yapılması. Sosyal tesis binasının dış cephe ve doğramlarının tamir ve tadilatı. Ülkemi deprem bölgesi olması sebebiyle kooperatifimizdeki binaların deprem yönergesine göre bakımların yapılması.

Triko dokumacılar sitesinin adı tekstilci olsada, elektronik kart imalatı, otomasyon ve elektronik işleri yoğun olduğu Triko Center’de güneş enerji paneli, makine imalatı olmak üzere faaliyet gösteren firmalar bulunmaktadır. Triko Center’da bulunan iş kolları şu şekilde oluşmaktadır;

Triko imalatı 21 işyeri

Çorap imalatı 21 işyeri

Dokuma tekstil  17 işyeri

Elektronik kart ve Güneş enerjisi 16 işyeri

Otomosyonu işyeri 15 işyeri

Kimya, kozmetik 11 işyeri

 

 

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html