Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 10:03

SEFAKÖY SANAYİ SİTESİ’NDE ATATÜRK BÜSTÜ COŞKUSU

100. yıl coşkusu ülkemizde tüm hızıyla devam ederken. Önemli sanayi bölgelerimizden olan İkitelli Organize sanayinin köklü kooperatiflerinden Sefaköy Sanayi Sitesi sitesi Atatürk büstüne nihayet kavuştu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-10-2023 11:13
SEFAKÖY SANAYİ SİTESİ’NDE ATATÜRK BÜSTÜ COŞKUSU

 

 

Sefaköy Sanayi Sitesinin Başkanı Fikret Şimşek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sanayi sitelerinin ana giriş kapısının yanında bulunan yere büstü yaptırarak, kooperatif tarihinde önemli bir eksikliği giderdi.

Cumhuriyetin 100. Yılına yetiştirilen büst sitenin tören ve çelenk alanında yerini aldı.

Fikret Şimşek:” Sefaköy Sanayi Sitesi gerek yatırımları gerek üretim anlayışıyla 100. Yılımıza layık girişimleriyle görevini yapıyor. İkinci yüzyılımıza, cumhuriyetimiz ve onun yüksek değerlerine sahip çıkacağımız Türkiye’mizin yüzyılına bir nişan olarak Atatürk büstümüzü kooperatifimize kazandırmak istedik. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyetimizi kuran başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ayrıca kooperatifimizde ilk kez böyle bir büst yapılıyor. Bu eksikliği giderdiğimiz için yönetim kurulumuz ve sanayi sitemizin ortakları ve çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.

Büstün açılışında Sefaköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyesi Fatih Çelik'in kızı Bilge Çelik Cumhuriyet şiirini okudu.

Açılışa İOSB Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Özeren, İOSB Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Selim Us, İOSB Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Mehmet Mutlu, İOSB önceki dönem müteşebbis heyet başkan vekili Nihat Tunalı, İSKOBİR Başkanı Yusuf Akgün, Dolapdere Sanayi sitesi başkanı Ömer Hanoğlu, Bağcılar Güngören sanayi sitesi Başkan vekili Hasan boyraz, İyi parti Başakşehir ilçe başkanı Tevfik Atakan Şakar, MHP Başakşehir ilçe başkanı Servet Ayhan katıldı.

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html