Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:20

MediaMarkt'tan "Teknolojinin Lider 100leri" projesine destek

Şirket, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak düzenlenen proje kapsamında teknoloji alanında kariyer yapmayı hedefleyen 4 yetenekli genç kadına eğitim desteği sağlıyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 10:49
MediaMarkt'tan

MediaMarkt, Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) tarafından yürütülen 'Teknolojinin Lider 100leri' projesine destek vererek, Türkiye'nin teknoloji alanındaki geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, toplumsal sorumluluk anlayışının ve teknoloji alanında kadınların güçlenmesine verdiği önemin bir yansıması olarak 'Teknolojinin Lider 100leri' projesine destek veriyor.

Teknolojide Kadın Derneğince yürütülen ve Türkiye'nin önde gelen 70 markasının desteklediği proje kapsamında, 100 kadın ve 25 erkek lider yetiştirmek için katılımcılara kapsamlı ve tamamen ücretsiz bir eğitim programı sunuluyor.

Katılımcılar, proje kapsamında, dünyanın en talep gören alanları olan veri analitiği, Python ile veri bilimi, yapay zeka ve robotik süreç otomasyonu gibi disiplinlerde yoğun ve kapsamlı eğitimler alacak. IQ, EQ ve CQ gibi sosyal ve duygusal zeka becerilerinin geliştirilmesine yönelik özel eğitimlerle, gençlerin iş ve sosyal hayatlarında başarılı olmaları için gerekli temeller atılacak.

- MediaMarkt'tan 4 genç kadına eğitim desteği

'Teknolojinin Lider 100leri' projesi kapsamında, MediaMarkt tarafından desteklenen 4 genç kadın, alanlarında uzman eğitimciler tarafından verilecek derinlemesine eğitimlerle, teknoloji sektöründe liderlik yapma yolunda önemli bir adım atacak.

MediaMarkt, bu eğitim desteğiyle genç kadınların hem teknik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hem de onlara kariyerlerinde ilerlerken ihtiyaç duyacakları rehberliği ve mentorluğu sağlamayı hedefliyor.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak düzenlenen bu projeyle MediaMarkt, teknoloji sektöründe kadınların daha görünür ve etkin roller üstlenmesini teşvik ederken, aynı zamanda genç nesillerin teknoloji alanında kariyer yapma hayallerini desteklemek için önemli bir adım atıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html