Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:10

Kuyaş, BIST şirketlerini depremzedeler için yardıma çağırdı:

-"2022 yılı karımızın yüzde 1'i tutarındaki 2,4 milyon Türk liranın tamamını AFAD'a bağışlayarak bir kampanya başlatan Kuyaş, tüm BIST şirketlerini bu kampanyaya katılmaya davet ediyor"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-02-2023 08:48
Kuyaş, BIST şirketlerini depremzedeler için yardıma çağırdı:

Kuyaş Yatırım, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası depremzedelere destek olmak için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, 'Milletimize ait olan Kuyaş, her zamanki gibi halkının yanındadır. 2022 yılı karımızın yüzde 1'i tutarındaki 2,4 milyon Türk liranın tamamını AFAD'a bağışlayarak bir kampanya başlatan Kuyaş, tüm BIST şirketlerini bu kampanyaya katılmaya davet ediyor. Bizler Türkiye'nin değerleri olarak milletimizin yanındayız.' denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuyaş Üst Yöneticisi (CEO) Evren Sarıçiçek de 'Bu topraklarda kazandığımızı bu devlete ve millete borçluyuz. Yurdumuzun 10 şehri afet ile mücadele ederken, kardeşlerimiz, çocuklarımız göçük altındayken, üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Kuyaş Yönetim Kurulu olarak milletimizin Türkiye'nin yanındayız. Tüm BIST şirketlerine de yardım çağrısında bulunuyoruz.' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html