Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 11:56

İSTANBUL YENİKAPI'DA KONYA RÜZGÂRI ESTİ

Bu yıl 7’ncisi yapılan ‘Konya Tanıtım Günleri’ Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirildi. Fuarda Konya kültürüne has yiyecekler: etli ekmek, bamya çorbası, obruk peyniri ve Mevlâna şekerleri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2023 15:23
İSTANBUL YENİKAPI'DA KONYA RÜZGÂRI ESTİ

KONSİAD YAPTIĞI KATKILARLA ÖNCÜ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

15 Aralık 2022 Perşembe günü açılan Konyalı hemşeriler buluşuyor organizasyonunu Saygı duruşu ve İstiklal marşı sonrasında açılış konuşmasını yapan KONSİFED ve KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik; KONSİAD’ın ve KONSİFED’in artık bir marka haline geldiğini bununla birlikte KONSİFED Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonunun, yurt dışında organizasyonlar yaparak Konya'nın tanıtımına daha çok önem verileceğini söyledi. Çelik: “Buradaki amaçlarımızdan biri hem sosyal ve hem kültürel anlamda sanayici iş adamlarımızı birbirine entegre etmek, birbirleriyle ticaret ilişkisini geliştirmek ve Türkiye ihracatına yapılacak olan katkılarda KONSİAD'ın öncü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu göstermektir. İstanbul Yenikapı’da 7.sini gerçekleştirdiğimiz bu buluşmayı iki kadim şehir Konya ve İstanbul’un buluşması olarak görebiliriz. Her geçen yıl daha büyük bir özlem ve coşku ile gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalara Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın önemli destekleri olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim” diye kaydetti.

KATILANLAR

17.20.Dönem Milletvekili ve Önceki Dönem Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, İstanbul valisi Ali Yerlikaya, Emekli Vali Mustafa Büyük, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit,   Eyüp Sultan Kaymakamı İhsan Kara, Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan, Konya Bozkır Kaymakamı Tolga Turan Konya Ahırlı Kaymakamı  Alperen Celepçi, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş , Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, Bozkır belediye Başkanı Sadettin Saygı, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Emirgazi Belediye Başkanı Nurşen Koçak, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman pekmez, Damga ve Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, TİM ,İHBİR Birlik Başkanı Kazım Taycı, Albayrak Holding CEO'su Prof. Dr.  Ömer Bolat, KONSİAD İstişare Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili  Mustafa Büyükdede, İstanbul Ticaret Odası Yönetim kurulu üyesi Zeki Akbal, Konya BÜSAN OSB Başkanı İbrahim Azman KONSİAD derneklerimiz,  Konya KONSİAD Başkanı Ali Kaya , Antalya KONSİAD Başkanı  İsmail İncel,  İzmir KONSİAD Başkanı Metin Arıcı, Ankara KONSİAD Başkanı Filiz Demirtaş ,Yalova KONSİAD Başkanı Cemal Bilici, İstanbul ve Çevre Şehirlerinde Kurulu Konyalı Vakıf ve Dernek Başkanları katılımda bulundular. Kıymetli konuklara ve fuar misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html