Haber Sitesi
HV
05 MAYIS Pazar 19:35

İstanbul deniz turizminden daha fazla faydalanmalı

İstanbul Seyahat Acentaları tanıtım ve geliştirme derneği,Miray Cruises ve Everest Tour yaza merhaba etkinliği düzenlendi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-06-2023 22:10
İstanbul deniz turizminden daha fazla faydalanmalı


Tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın kültür başkenti olan İstanbul’un deniz turizminden daha fazla pay alması için curuises alanına yatırım yapılacak
İstanbul Seyahat Acentaları Tanıtım ve Geliştirme Derneği’nin (İSATAG) Miray Cruises ve Everest Tour ile birlikte düzenlediği ‘Yaza Merhaba’ etkinliği turizm sektörünün önde gelen firmaları ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Turizm sektörünün pek çok sorunu bulunduğunun altını çizen İSATAG Başkanı Aylin Kopan Özsavaş, odaklarında seyahat acentelerini TÜRSAB ile birlikte Türkiye’nin tanıtım faaliyetlerine katmak olduğunu söyledi. 
DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR 
Etkinliğe 35’e yakın acentenin temsilcilerinin katıldığını hatırlatan İSATAG Genel Sekreteri Ömer Kartın ise “Sadece incoming değil; mice, gastronomi ve kruvaziyer turizmini temsil eden acentelerini de burada ağırlıyoruz” dedi. Kruvaziyer turizminin İstanbul için büyük önemi olduğunu ifade eden Kartın şöyle konuştu; “İSATAG’ın içinde kruvaziyer için ayrı bir departman açacağız. İstanbul turizminde kruvaziyerin gelişimine çok önem veriyoruz. Gelecek sene başkanımız ile birlikte Amerika ve Avrupa’daki cruise şirketlerine gideceğiz. İstanbul’da kruvaziyer turizminin daha da artacağına inanıyoruz. İstanbul turizminin denizle ilgili gelişecek daha çok yolu var.” 
MİRAY CURUİSES LEZZETLERİ
Gecede konuşmaların ardından davetlilere Miray Cruises’in mutfağında dünya mutfağında isim yapmış aşçılar tarafından hazırlanan lezzetler sunuldu. Gece yemeğin ardından Anadolu folklor  ve dans gösterileri, DJ performansı ile devam etti.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html