Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:47

İDAŞ, SİZ UYURKEN GÜZELLİĞİNİZE KATKIDA BULUNUYOR

İDAŞ, uyku sırasında vücudumuzda olan hücre yenileme işleminin hızlandırılmasına katkısında bulunan yeni nesil 'kolajen yastığı tüm satış noktalarında kullanıcıları ile buluşturuyor. Uzun ArGe çalışmaları sonucu elde edilen verilerle hazırlanan ve özellikle kadınların en çok tercih ettiği kolajen yastık, aynı zamanda ortopedik özelliğiyle de öne çıkıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-04-2024 18:17
İDAŞ, SİZ UYURKEN GÜZELLİĞİNİZE KATKIDA BULUNUYOR

 

Verimli bir uykunun yerini hiçbir şey tutamaz. Uzmanlara göre, vücut sağlığını doğrudan etkileyen düzenli ve deliksiz uykunun en önemli anahtarlarından biri de doğru yastık seçimi. Peki, sağlığımız için bu kadar önemli olan yastığın güzelliğimize de doğrudan etkisi olduğunu biliyor musunuz? İnsan vücudunun en önemli yapı taşlarından biri olan ve bağ dokusunun vazgeçilmezi kolajen, cildin de en önemli gençlik kaynağı…

Tüm bu bilgilerden yola çıkan İDAŞ, uyku sırasında vücudumuzda olan hücre yenileme işleminin hızlandırılmasına katkısında bulunan yeni nesil 'kolajen yastığı tüm satış noktalarında kullanıcıları ile buluşturuyor. Uzun ArGe çalışmaları sonucu elde edilen verilerle hazırlanan ve özellikle kadınların en çok tercih ettiği kolajen yastık, aynı zamanda ortopedik özelliğiyle de öne çıkıyor. Baharın gelmesi ile hücre yenilenmesinin daha yoğun olduğuna dikkat çeken İDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Esra Şişman, özellikle kadın kullanıcıların bu üründen vazgeçemeyeceği bir ürün olduğu söylüyor ve İDAŞ ürün kullanıcıların çok iyi bildiği mevsimlere yönelik çeşitli ürünlerin ürün gamı içinde yer aldığını belirtiyor.

İDAŞ HAKKINDA

 

1965 yılında kurulan İDAŞ, üretime 1967'de İstanbul Topkapı fabrikasında başla, 1976'da kurulan Bozüyük fabrikalarında üretimini sürdür. Kurulduğu günden bugüne milyonlarca tüketiciye ve dev otel zincirlerine yaylı yatak üretimi yapan İDAŞ, yalnızca en titiz ve yetenekli zanaatkarlarla çalışarak elli yılı aşkın tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası haline geldi. İDAŞ, o günden beri sektör lideri olarak yerini korumaya devam ediyor. Kaliteli materyallerin kullanımının vazgeçilmez olduğu İDAŞ; 1965'ten bu yana sunduğu kalite ve güven ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Yüksek kaliteli ürünler ortaya koymayı kendine ilke edinen ve tecrübelerini günümüze taşıyan İDAŞ, yatak teknolojisinde zengin mirasımızın bir parçası olma iddiasını da korumaya devam ediyor. Modern dünyanın değişen müşteri ihtiyaçları ve isteklerini karşılayabilmek için gelişmiş yay teknolojilerini ve fonksiyonel hammaddeleri kullanarak ürün çeşitliliğini sürekli geliştiren İDAŞ’ın üstün kalite anlayışından ödün vermeden ekonomik çözümler sunma her zaman öncelikli hedefi.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html