Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:27

Hepsiburada, 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

Hepsiburada, 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda e-ticaret sektöründe sunduğu yenilikçi çözümlerini sergiledi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 09:28
Hepsiburada, 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na katıldı

 Hepsiburada, 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda e-ticaret sektöründe sunduğu yenilikçi çözümlerini sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada, 8-10 Şubat'ta 'Gelecek İçin Teknolojiler' temasıyla gerçekleşen fuarda, e-ticaret ekosistemini uçtan uca dönüştüren teslimat, fintek ve yapay zeka uygulamalarını tanıttı.

Şirketin e-ticaret sektöründe sunduğu yenilikçi çözümlerini ziyaretçilerle paylaştığı, HepsiJET'in pilot uygulamadaki elektrikli teslimat aracının sergilendiği ve çeşitli oyun kurgularıyla aktivasyonların gerçekleştirildiği stant, katılımcıların ilgisini çekti.

Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin de sektörün önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katıldığı V-Talks'da 'İnovasyon ve Girişimcilik Yoluyla Olumlu Etki Yaratmak' başlıklı konuşma gerçekleştirdi.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Gökçetekin, Hepsiburada'nın girişimci ruhuyla e-ticaret sektöründe gerçekleştirdiği inovasyonlardan, girişimcilere verdiği desteklerden ve toplumsal fayda sağlamak için yürüttüğü projelerden bahsetti.

- Gençlere yapay zeka eğitimi verildi

Hepsiburada Teknoloji Ekibi'nden Kıdemli Veri Bilim Uzmanı Bahadır Şahin de katılımcılara gerçekleştirdiği eğitimlerle, Hepsiburada'nın teknoloji kabiliyetlerini anlattı.

Şahin, gençlere 'Büyük Dil Modelleri ile Kullanıcı Yorumları: Özetleme ve Prompt Mühendisliği' konulu eğitimde büyük dil modelleri, nasıl çalıştığı, Hepsiburada uygulamaları ve prompt mühendisliğinin nasıl kullanabileceği hakkında bilgi verdi.

İki farklı oturum olarak gerçekleşen, toplamda 300 kişinin katıldığı eğitimin sonunda tüm katılımcılara sertifika verildi.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html