Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 03:58

ESENLER SANAYİ SİTSİ GENÇLERİ EMANETE SAHİP ÇIKIYOR

Esenler Sanayi Sitesi’nin Temmuz 2020’de göreve gelen yönetimde yer alan Serkan Yetim, Murat Kart, Soner…  Genel kurulda kendi oluşturdukları liste ile seçime gidecek. Üç isim Esenler Sanayi Sitesinin emanetine sahip çıkacaklarını söyleyerek siteye yeni bir vizyon getireceklerini söyledi. 

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 12:48
ESENLER SANAYİ SİTSİ GENÇLERİ EMANETE SAHİP ÇIKIYOR

 

Esenler Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri Serkan Yetim, Murat Kart, Soner…  yeni dönemde kendi oluşturdukları liste ile seçime girme hazırlığı yapıyor. Yetim, Kart ve …. Yeni Esnaf Gazetesine konuştu.

1980’li yılların başında kurulan ve 1998 yılında inşaatları tamamlanarak üyelerine teslim edilen Esenler Sanayi Sitesi, pandemi döneminde iki yönetici ve bir site başkanını Covid nedeni ile kaybetti. 436 işyeri, plazada 160 işyeri bulunan 261 üyeli sitede 13 Temmuz 2020’de genel kurul yapıldı. Mevcut yönetimin listesinde yer alan Serkan Yetim, Murat Kart, Soner… aradan geçen zaman içerisinde yapılan çalışmaları anlattı: Site içerisinde bulunan Ortaklar İş Merkezini devraldık. Şu anda sitemizde 160 iş yeri ve 436 ünitenin tamamı dolu. Göreve geldikten sonra sitemizin ana giriş kapısı A ve arkada bulunan giriş kapısı B’de girişleri yeniden düzenledik. Güvenlik kulübelerini görsel olarak daha iyi bir hale getirdik. Site içiresinde bir dizi altyapı çalışması gerçekleştirdik.

KATLI OTOPARK HIZLA TAMAMLANACAK

Site içerisinde trafiği rahatlatacak olan katlı otopark projesinin ruhsatlama işlemi tamamlandı. Bizim bundan sonraki hedefimiz bu işlerin çok daha hızlı bir şekilde yürütülerek katlı otoparkın bir an önce tamamlanması.

YENİ İŞ FIRSATLARI OLUŞTURACAĞIZ

Yeni iş olanaklarına kapı açmak, esnafımıza yeni fırsatlar oluşturmak için Ortaklar İş Merkezine çoklu olarak yedek parça grubu marka değeri yüksek olan firmaları sitemize çekmeyi düşünüyoruz. Esenler Sanayi Sitesi içerisinde yer alan esnafımızın içinde bulunduğumuz ekonomik koşullara rağmen işleri iyi. Ancak burada site yönetimi olarak biz disiplin ve huzurdan asla taviz vermeyeceğiz. Bu amaçla çalışmalar gerçekleştirecek hem esnafımızın kazanmasını hem de müşterisinin memnuniyetinin artırılması için çalışmalar gerçekleştireceğiz.

DÜKKANLAR BÜYÜTÜLECEK

İkitelli OSB zamanında kurulma amacı İstanbul’un içinden ufak tefek atölyeleri bir çatı altında toplamanın yeriydi.  2000’li yıllarda buralara gelmeler başlandı. Doluluk oranları arttı 2022’den sonra ful kapasite şekilde çalışıyor. Günümüzün ihtiyaçlarına göre dükkanların büyümesi gündeme geldi. Biz bu konuda kanunda yapılan değişiklikleri yakından takip ediyoruz. Kanun netleştiğinde bunu üyelerimizle paylaşıp dükkanların büyütülmesi için inşaatların yapılmasına destek sağlayacak elimizden geleni yapacağız.

SİTEDE BÜYÜDÜK ESNAFI TANIYORUZ

Her birimiz ikinci kuşak olarak burada esnaflık yapıyoruz. Bu site içinde büyüdük ve bugün bulunduğumuz iş yerlerinin yöneticiliğini yapıyoruz. Yaşamımızın çoğu burada geçiyor. Kendimizi nasıl biliyorsak karşı taraftaki hisleri arzu ve istekleri de yakalamamız kolay oluyor. Gerek sitemizin çalışma hayatı, sunulan olanakları değerlendirip özellikle bu önümüzdeki ekonomik durumları göz önünde bulundurarak daha disiplinli ekonomik insanların daha kaliteli hizmet verebilmesi için elimizden gelini yapacağız.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html