Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 23:12

Emlakjetten kullanıcılarına arsa satışı ve araması için "Arsa Dünyası" projesi

- Emlakjet CEO'su Tolga İdikat: - "Sadece alıcı değil satıcı da bizim için aynı oranda değerli ve önemli. Satıcının arsasını hızlı şekilde satabilmek için alanında uzman gayrimenkul danışmanlarından destek almasını sağlıyoruz"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 11:10
Emlakjetten kullanıcılarına arsa satışı ve araması için

 Emlakjet, yeni geliştirdiği 'Arsa Dünyası' projesiyle son dönemde artan arsa aramalarında ve satışlarında, kullanıcılarına uzman görüşüyle kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 'Arsa Dünyası' projesi, gayrimenkul sektörünün yakından takip ettiği projelerin başında geliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emlakjet Üst Yöneticisi (CEO) Tolga İdikat, Türkiye'de geçen yıl arsa aramalarının yüzde 251 arttığına ve toplam gayrimenkul satışları içerisinde konut dışı gayrimenkul satışının payının rekor kırarak yüzde 62'ye ulaştığına değinerek, 'Arsa Dünyası' projesinin bu talebe karşılık vermek üzere geliştirildiğini belirtti.

İdikat, arsa almanın konut yatırımından biraz daha teferruatlı bir işlem olduğuna dikkati çekerek, 'Bu sebeple yatırımcıların konu hakkında detaylı araştırmalar yapması ve ilgili belediyelerden bilgi talep etmeleri, arsa almak isteyenlerin yatırımlarını daha güvenli hale getirecektir.' ifadesini kullandı.

- 'Kullanıcılar bu uygulamadan rahatlıkla uzman görüşü alabilir'

Tolga İdikat, arsaya olan talebi öngördükleri için sitelerinde bir 'Arsa Dünyası' alanı oluşturduklarını belirterek, kullanıcılarının buradan rahatlıkla uzman görüşü alabileceğini ve ilgili mevzuatları inceleyebileceğini kaydetti.

İdikat, gelecek yıl itibarıyla arsaya olan talebin daha da artacağını öngördüklerini ve bununla eş zamanlı olarak yeni yılda kendilerinin de bu alana yatırımlarının devam edeceğini kaydederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Kullanıcılarımıza uygun arsaya ulaşımlarını kolaylaştırmak için geliştirdiğimiz projede başlıca 4 hizmetimiz bulunuyor. 'Arsa Uzmanı Bul' hizmetiyle kullanıcı aradığı bölge ve civarı için, emlak ofisleri ile görüşebilir, diledikleri bölgede emlak ofisi var mı yok mu görebilir ve iletişime geçebilir. 'Arsa Bul' hizmetinde istenilen bölgede istenilen özellikleri seçerek kullanıcılar arsaları listeleyebilir. 'Arsa Sat' hizmetinde arsa satmak isteyen kullanıcılar, uygulamalarımızı ve panelimizi kullanarak arsalarını satabilirler ya da uzman ofislerden destek alabilir. Endeksa hizmeti ile de aradıkları arsanın gerçek değerini öğrenip bölgedeki diğer arsalar için ortalama fiyat bilgisini alabilirler.'

- 'Detaylı analizi ve bölgedeki trendleri ayrıntılı bir şekilde sunuyoruz'

Emlakjet CEO'su Tolga İdikat, 'Arsa Dünyası' projesinin yatırımcıya en doğru arsayı bulmasında 'kesin çözüm' sunduğunun altını çizerek, yatırımcıya en doğru arsayı bulabilmesi için yardımcı olduğunu vurguladı.

İdikat, 'Bunun için detaylı analizi ve bölgedeki trendleri ayrıntılı bir şekilde sunuyoruz. Sadece alıcı değil satıcı da bizim için aynı oranda değerli ve önemli. Satıcının arsasını hızlı şekilde satabilmek için alanında uzman gayrimenkul danışmanlarından destek almasını sağlıyoruz. İyi bir emlak danışmanının ev veya dükkan için verdiği hizmetin aynısını biz de arsa için sunuyoruz.' açıklamalarında bulundu.

'Arsa Dünyası' projesini daha ulaşılabilir hale getirmek için yaptıkları çalışmaları da anlatan İdikat, bu hafta itibarıyla konu ile ilgili hazırladıkları reklam filmlerini yayınlamaya başladıklarını aktardı.

İdikat, 'Yatırımcılarımızın geçmişte kaçırılan fırsatları ve arsa aramalarındaki iç görülerini göz önüne alarak hazırladığımız bu reklam filmleri ile Emlakjet 'Arsa Dünyası'nı geniş kitlelere ve yatırımcılara duyurmayı hedefliyoruz. Reklam filmlerimizin ana mesajı olarak kullandığımız bu iç görülerle gayrimenkul yatırımcılarına arsa aramak için en doğru yerin Emlakjet olduğunu vurgulayarak bu konuda hızlı, kolay ve güvenilir hizmet sunacağımızı aktarıyoruz.' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html