Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 14:09

Dolapdere esnafı çok hızlı organize oldu

İkitelli OSB’ de Dolapdere sanayi sitesinde de hummalı bir çalışma ile karşılaştık. Dolapdere sanayi sitesinin başkanı Ömer Hanoğlu’nun derhal organize olmasıyla deprem bölgesine yardım kolileri hazırlandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-03-2023 09:09
Dolapdere esnafı çok hızlı organize oldu

Dolapdere esnafı hızla reaksiyon göstererek bölgeye yardım gönderdi

İkitelli OSB’ de Dolapdere sanayi sitesinde de hummalı bir çalışma ile karşılaştık. Dolapdere sanayi sitesinin başkanı Ömer Hanoğlu’nun derhal organize olmasıyla deprem bölgesine yardım kolileri hazırlandı.

Başkan Hanoğlu ve çalışkan ekibine nasıl organize olduklarını, yardımı ulaştırmak için nasıl bir yol izlediklerini sorduk.

Ömer Hanoğlu: “öncelikle tüm milletimizin başı sağ olsun. Dün birinci yardım tırımızı Malatya’ya gönderdik. Bugün Hatay, İskenderun’a yardımlarımızı ulaştırma çabasındayız. Yarın Allah izin verişe Kahramanmaraş’a bir tır dolusu malzeme ile depremzede vatandaşlarımıza katkı sunmaya çalışacağız.

Sizler vasıtasıyla Dolapdere Sanayi Sitesi’nde bulunan esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Türk milleti olarak çok duyarlıyız, buradaki esnaflarımız da kendilerinden katarak cansiperane katkılarda bulundular.

Esnafımız bizi arayıp nasıl yardım edebileceklerini soruyor

Bizler esnafımıza çeşitli duyurular yaptık. Ama sağ olsun esnaflarımız bize doğrudan ulaşıp yardım etme isteklerini paylaştı. Bu bizi çok gururlandırdı. Bizim sanayi içerisinde oluşturduğunuz noktalara kolilerini bırakarak bizim hızla reaksiyon göstermemize vesile oldular. Esnafımıza ne kadar teşekkür etsem azdır.

Umarız en kısa zamanda mutlu huzurlu refah dolu günlere döneriz

 Allah’ım bir daha böyle acılar yaşatmasın. Kötü günlerden, deprem gibi böyle afetlerden tüm insanları, İslam alemini, insanlığı korusun. Bizler de ülkemizin bütün insanları gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz. Acılara bir nebze de olsa merhem olmaya gayret ediyoruz. İnşallah oradaki vatandaşlarımıza faydalı oluruz. Depremin yarattığı acılardan en kısa zamanda kurtulur, normal zamanlarımızda olduğu gibi mutlu ve huzurlu günleri yaşar refaha kavuşuruz. Tekrar ülkemizin, milletimizin başı sağ olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Sözün bittiği yerdeyiz ama bizler hayatın devamını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

İhtiyaç sahiplerine ulaşması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz

Dolapdere sanayi sitesi esnafları ve ailesi olarak yardımcı olmaya çalışacağız. İnşallah bu gönderdiğimiz yardımların tam olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşması için buradan bir ekip görevlendirdik. Hayırlara vesile olur inşallah.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html