Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 17:48

Bonus'tan Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarım

- Bir anı niteliğinde hazırlanan 100. Yıl Bonus kredi kartı, Bonus özelliklerinin tümüne sahip olacak

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2023 10:24
Bonus'tan Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarım

Garanti BBVA'nın kredi kartı Bonus, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel kredi kartlı tasarladı.

Garanti BBVA açıklamasına göre, ödeme sistemleri ve kredi kartı dünyasında ilklere imza atan Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ), Türkiye için büyük bir anlam ve değer taşıyan Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle özel bir proje geliştirerek '100. Yıl' tasarımıyla hazırlanan ve 100 bin adet olarak sınırlı sayıda üretilen Bonus kredi kartını kullanıcılarla buluşturuyor.

Bir anı niteliğinde hazırlanan 100. Yıl Bonus kredi kartı, Bonus özelliklerinin tümüne sahip olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer, 'Kredi kartı dünyasında Türkiye'de ilklere imza atan, yenilikleriyle her zaman fark yaratan ve bu alanda en sevilen marka olan Bonus ile ülkemiz için büyük anlam taşıyan Cumhuriyetimizin 100. yaşına özel bir proje tasarladık. Amacımız, hepimizin gurur vesilesi böylesi tarihi bir dönemeci Bonus'un kendine has tarzıyla kutlamak ve kullanıcılarına da bir anlamda koleksiyon değeri olan, cüzdanlarında gururla taşıyacakları bir hatıra sunmak.' ifadelerini kullandı.

Garanti BBVA olarak halihazırda Cumhuriyet’in 100. yılı vesilesiyle farklı alanlarda çok kapsamlı ve topluma değer katacak projeleri hayata geçirdiklerini, geçirmeye devam ettiklerini belirten Süzer, şunları kaydetti:

'Bankamızla özdeşleşmiş ve sektörünün en güçlü markalarından olan Bonus ile de bu projelere bir yenisini ekledik. 100. yıla özel çok zarif bir tasarımla hazırladığımız bu kartı tüm başvuru kanallarımızdan sınırlı sayıdaki müşterilerimize sunacağız. Her vesileyle Cumhuriyetin 100. yılını kutlamaktan, bu coşkuyu müşterilerimizle ve toplumla paylaşmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.'

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html