Haber Sitesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:12

Başkan Hüseyin Kurt eşit mesafede

Hüseyin Kurt yaklaşan TURSAB genel kurulu hakkında şu şekilde değerlendirmelerde bulundu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-11-2022 18:34   Güncelleme : 12-11-2022 19:45
Başkan Hüseyin Kurt eşit mesafede

Yaklaşan TÜRSAB 25. Dönem Genel Kurulu ve Seçimi Hakkında; 

Kıymetli sektör paydaşları, değerli dostlar ve derneğimizin güzide üyeleri,  

Sizlerden uzunca bir süredir gelen telefon aramaları, mesajlar ve yüz yüze görüşmelerimizdeki sorularınız doğrultusunda bu mesajı toplu bir yanıt olması adına paylaşmayı uygun buldum. 

Üretmeyi, sektörü ve paydaşları adına katma değer yaratmayı, dertlerinizle dertlenmeyi, sorun ve problemlerinize çözüm yolu aramayı ve her daim yardım ve destek çağrınıza hazır olan bir kardeşiniz, dostunuz ve meslektaşınız olarak göstermiş olduğunuz teveccüh adına minnettarım. 

Malumunuz, genel kurulumuza çok az bir süre kaldı. 

26 ve 27 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 25. Dönem Genel Kurulu ve seçiminin başta acentalarımız, sektörümüz, ülkemiz ve dünya turizmi adına hayırlı olmasını arzu eder, seçilecek yönetimin birlik olmaktan hareket ederek kucaklayıcı, kapısı ve gönlü açık, acentalarımız ve sektör paydaşları adına tünelin ucundaki ışık olacak ve vizyon belirleyen bir yönetim olmasını temenni ederim.

Bu vesileyle tüm adaylara başarılar dilerken, her hangi bir adayla ortak hareket etmediğimi bilginize sunar, güzel günler dilerim. 

Saygı ve sevgilerimle,
Hüseyin Kurt

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html