Haber Sitesi
HV
03 MAYIS Cuma 05:54

AHDE VEFA KUVAYİ MİLLİYE RUHUYLA BAŞARDIK

ESKOOP Başkanı Yusuf Akgün, yıllardır Kuvayi milliye ruhuyla çalıştıklarını ve bugünkü başarıyı böyle yakaladıklarını söyledi. Akgün, kuruluşundan bugüne emeği geçenlere de plaketle teşekkür etti

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2024 08:42
AHDE VEFA  KUVAYİ MİLLİYE RUHUYLA BAŞARDIK

İKİTELLİ OSB KUVAYİ MİLLİYE RUHUYLA BAŞARDIK BU ÇALIŞMA DÖNEMLERİ İÇERİSİNDE VEFAT EDENLERİ SAYGIYLA MİNNETLE ANARKEN HAYATTA OLANLAR SAĞLIK VE BAŞARILARDA DİLİYORUM.

ESKOOP Başkanı Yusuf Akgün, yıllardır Kuvayi milliye ruhuyla çalıştıklarını ve bugünkü başarıyı böyle yakaladıklarını söyledi. Akgün, kuruluşundan bugüne emeği geçenlere de plaketle teşekkür etti

İkitelli OSB’nin kurucuları arasında yer alan ESKOOP Başkanı Yusuf Akgün, İkitelli OSB’nin 2 numaralı kurucusu olmaktan, vatana ve millete hizmet etmekten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren Akgün, genel kurulda OSB’nin o dönemki yöneticilerini de ağırladı. Müteşebbis önceki Kurul Başkanı vali yardımcısı merhum Erol Yalçın Beyide rahmetle ve saygıyla anıyoruz mekanı cennet olsun. Emeği çok büyüktür. Vali yardımcısı ve müteşebbis kurul başkanı Saim Eskioğlu İkitelli OSB Bölge Müdürü Yüksek İnşaat Mühendisi Erol Özgün Bey ve Yüksek Mimar Nihat Çiçek, Yüksek Mimar Turgut Toydemir, Yüksek Mimar Orhan İnan, Yüksek Elektrik Mühendisi Servet Kumsal Merhum Avukat Ufuk Tavşancılı rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Mekanı cennet olsun. Avukat İlker Ulaş Beylerinde hukuk alanında ve imar konularında çok ciddi emekleri olmuştur.   Saim Eskioğlu, Erol Özgün ve Nihat Çiçek Beylere Yusuf Akgün o günlerin anısına plaket ve çiçek sunumu yaptı. Akgün, ESKOOP ‘ta uzun yıllar çalışan mesai arkadaşlarına taktir belgesi verdi.

İkitelliOSB ‘nin ana arter yol ve alt yapılarının bedellerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından ve devlet desteği alarak Sanayi Bakanlığı aracılığıyla Müteşebbis Kurul sorumluluğunda yapmayı yukarıdaki ekip başarmıştır.

“O dönem birlikte yola çıktığımız ancak bugün hayatta olmayan arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum” diyen Akgün, bölgenin ana arter yollarını 8 milyon dolar devletten, 7 milyon dolar İBB’den hibe alarak yaptırdık. O gün bize dava açan birtakım kooperatifler vardı açtıkları davaların tümünü İOSB kazandı. Mahkeme nezdinde haklılığımız ispatlandı” diye konuştu. Bölgenin 30 km yolu, elektriği, suyu, kanalizasyonunu telekomünikasyon ve o müteşebbis heyetin sorumluluğunda hayata geçirdiklerini anlatan Akgün şöyle dedi; “O arkadaşlarım bana göre milli kahramanlardır. Çok zor şartlarda bu işi gerçekleştirdik, çok ekonomik sıkıntılar çektik ama başardık. Bir Kuvayi Milliye ruhuyla başarılmıştır, maaş almadık.”

Eskoop Sanayi Sitemizin geçen iki döneminde bazı saldırılar oldu. Rüzgar olmadan dönen fırıldağa mutlaka bir üfleyen vardır. Bu nedenle biz Eskoop yönetimi olarak yaptığımız işlerden ve ortaklarımızın hak ve menfaatlerini en üst seviyede koruyarak kooperatifimize ve ortaklarımıza zarar vermeden çok ciddi imkanlar kazandırmayı başarmış bir yönetim olarak bugün geldiğimiz noktada da bu durum ispatlanmıştır.

      Eskoop Kooperatifimizin mülkiyetinde bulunan binalardan elde ettiğimiz kiralardan natamam inşaatları tamamlayarak E bloğu yüzde yüzünü kooperatif ortaklarına mal etmiş bulunmaktayız eksikleri vardır onlarda bu dönem içerisinde yapılacaktır.

Ayrıca yine Eskoop sanayi sitemizin mülkiyetinde bulunan bazı arsalarımız var bunları da projeden ez yüzde ellisi kooperatif ve ortaklarına kalacak şekilde diğerlerini projeden satarak Eskoop’un müteahhitliğinde Eskoop’un inşaatlarını yarak bu dönem içerisinde inşaatlarını bitirmeyi planlıyoruz.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html