Haber Sitesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 00:55

'Ada Hayat İhale Sözleşmesi' imzalandı

Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Uygulama İhalesi Sözleşmesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde imzalandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-11-2022 14:08   Güncelleme : 16-11-2022 14:08
'Ada Hayat İhale Sözleşmesi' imzalandı

Adapazarı Belediye Başkanı Haberleri">Başkanı Mutlu Işıksu ve Dünyalar Firma Yöneticisi Ali Dünya’nın imzaladığı sözleşme sonrası konuşan ve ayrıntıları paylaşan Başkan Işıksu, “Ada Hayat'ın şehrin yarınları için birçok güzelliğin dalga dalga yayılmasına kıymetli bir başlangıç olacağına tüm kalbimle inanıyor ve imzaladığımız sözleşmenin şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Başkan Işıksu, "Adapazarımızın kuruluşuna işaret eden, içerisinde Meydan, Çarşı, Belediye Hizmet Binası, Orhangazi Miğfer Müzesi, Çok Amaçlı Salon, (Sinema, Tiyatro ve Evlendirme Dairesi) ve Otoparkların dahil olduğu 6 farklı projeyi barındıran, her detayında anlam saklı ve hepimizin hikayesine, ayrıntılarına hâkim olduğunu bildiğimiz bu projenin sözleşmesini imzalıyoruz. Adapazarı’mızı bizler gibi çok seven, projenin yükleniciliğini üstlenen Dünyalar Firmasına başta Ali Dünya ağabeyimiz olmak üzere tüm yöneticilerine ve ekibine hassaten çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ali Dünya ise “Ada Hayat Projesi’ne hep birlikte imza atmaktan son derece mutluyuz. Mutlu Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bugün ve yarın bu projeyi hep güzelliklerle anacağız.” diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html