Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:41

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği, yeni yönetimini belirledi

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Olağan Genel Kurulu İstanbul’da Point Hotel Taksim ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan A.Haluk Özsevim güven tazeledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-07-2023 11:36   Güncelleme : 06-07-2023 11:39
Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği, yeni yönetimini belirledi

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği, Olağan Genel Kurulu’nu İstanbul’da gerçekleştirdi. Point Hotel Taksim’de gerçekleştirilen Genel Kurul’a mevcut yönetim kurulu ve üyeler katıldı. 

Mevlüt Yeni, İdris Taş ve Bünyamin Tokmak’tan oluşan Divan Kurulu’nun yönettiği Genel Kurul’da ilk olarak Yönetim Kurulu’nun Faaliyet Raporu ve Denetim Raporu onaylandı. Sonrasında ise TUYED Tüzüğü’nde gerçekleştirilen değişiklikler tek tek oylanarak onaylandı. Genel Kurul’da A.Haluk Özsevim’in hazırladığı liste ile seçime gidildi. Yapılan oylama sonucunda A.Haluk Özsevim ve Yönetim Kurulu Üyeleri 3 yıl daha TUYED’in yönetimini üstlendi. 

Yapılan seçim sonrasında konuşan A.Haluk Özsevim, TUYED için yeni bir dönemin başladığını belirterek; “Geçtiğimiz dönemde TUYED’e katkı sunan yönetim kurulu ve dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Şimdi TUYED için yeni bir dönem başladı. Bana tekrar bu görevi layık gördüğünüz için herkese çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde en önemli amacımız, Anadolu’ya yayılmak ve derneğimizi daha etkin hale getirmek olacaktır. Uluslararası ilişkileri güçlendirmek de amaçlarımızdan biridir. Daha güçlü bir TUYED için yönetim kurulu üyelerimiz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerçekleştirmek istediğimiz proje ve çalışmalarımızı da çok yakın bir zamanda açıklayacağız” diye konuştu. 

TUYED’in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. 

Yönetim Kurulu
A.Haluk Özsevim (Başkan)
Hasan Arslan (Başkan Vekili)
Mehmet Güneli (Genel Sekreter)
Belma Toprak Sönmezler (Sayman)
Halil Öncü (Yönetim Kurulu Üyesi)
Volkan Altıntaş (Yönetim Kurulu Üyesi)
Mehmet Uluğtürkan (Yönetim Kurulu Üyesi)

Yönetim Kurulu Yedek
Tuncay Sevin
Burcu Ilgaz 
Savaş Daş
Emre Baktıroğlu 
Gönül Yıldırım 
Mehmet Ali Doğan 
Nusret Kafasıbüyük

Denetim Kurulu
İdris Taş
Hatice Ünal Bilen
Gülay Yücel Sarıkaya

Denetim Kurulu Yedek
Sebahattin Ercan
Özlem Kapar Bayburs
Bünyamin Tokmak

Danışma Kurulu
Mevlüt Yeni
Meliha Okur
Musa Alioğlu.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html