Haber Sitesi
HV
28 NİSAN Pazar 22:30

Sigortam.net salgın hastalıklara karşı Tamamlayıcı Sağlık Sigortası seçenekleri sunuyor

Sigortam.net Üst Yöneticisi Ataman Kalkan: "Müşterilerimize ihtiyaç duyduklarında veya kafalarına bir soru takıldığında güvendikleri tek bir danışmandan destek alma imkanı sunuyoruz" dedi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 09:18
Sigortam.net salgın hastalıklara karşı Tamamlayıcı Sağlık Sigortası seçenekleri sunuyor

 Sigortam.net, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) teklifleriyle müşterilerinin bütçesine ve ihtiyaçlarına en uygun poliçeyi seçebilme imkanı tanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sigortam.net, salgın hastalıkların yoğun olarak görüldüğü ve hastanelerdeki doluluk oranlarının arttığı kış aylarında, sağlık sigortası alanında müşterilerine kişisel danışmanlık hizmeti sunuyor.

TSS, SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında yatarak ve ayakta tedaviyi kapsıyor, acil servislerden yararlanmayı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sigortam.net Üst Yöneticisi (CEO) Ataman Kalkan, TSS seçiminde kişilerin danışmanlık ihtiyacının giderek artığını belirterek, 'Sağlık gibi kişiye özel ve önemli bir konuda kişisel danışmanlığın öneminin farkındayız. Müşterilerimize ihtiyaç duyduklarında veya kafalarına bir soru takıldığında güvendikleri tek bir danışmandan destek alma imkanı sunuyoruz. Özellikle sağlık sigortası gibi hassas bir konuda, doğru bilgiye ve doğru yönlendirmeye ulaşmak oldukça kritik.' ifadelerini kullandı.

- 'TSS, prim artışlarına bağlı olarak daha da cazip hale gelebiliyor'

Müşterilerinin her adımda yanlarında olmayı önemsediklerini vurgulayan Kalkan, 'Bireylerin hastane masrafları, ameliyatlar, ilaçlar, laboratuvar testleri ve daha fazlasını içeren geniş bir yelpazede hizmet almasını sağlayan TSS, prim artışlarına bağlı olarak daha da cazip hale gelebiliyor. Pek çok avantajı da beraberinde getiren bu sigorta türünü tercih eden müşterilerimiz, ihtiyaçlarına cevap verecek poliçeleri sadece iki dakika içerisinde Sigortam.net üzerinden görüntüleyerek kendileri için en uygun olanı seçebiliyor.' açıklamasında bulundu.

SGK'lı, Bağ-Kurlu ya da devlet memuru olanlar TSS yaptırabiliyor. TSS'yi sigorta yaptırılan her bir birey için prim ödeyerek ailedeki 0-65 yaş aralığındaki diğer bireyler adına da yaptırmak mümkün.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html