Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:26

Mitsubishi Electric Türkiye, servis hizmetleri iş ortaklarıyla bir araya geldi

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, "Servis faaliyetlerimizle ilgili gerçekleştireceğimiz tüm çalışmaları, ServisFit konseptimiz ve 'Değişimin Gücüyle Haydi Şimdi Geleceğe' mottosuyla taçlandıracağız" dedi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2024 10:06
Mitsubishi Electric Türkiye, servis hizmetleri iş ortaklarıyla bir araya geldi

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, Türkiye'nin dört bir yanından iş ortakları ile servis hizmetleri toplantısında buluştu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, Mitsubishi Electric Türkiye Başkan Yardımcısı Jun Horibe ve Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç'ın ev sahipliğinde Kıbrıs'ta gerçekleştirilen toplantıda Türkiye'nin dört bir yanından iş ve çözüm ortakları ile bir araya geldi.

Çalışanların yetkinliklerinin güncellenmesine, yetkinliklerinin sürdürülebilir ve etkin bir şekilde kullanılmasının sağlamasına ve satış sonrası müşteri hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik çözümlerin ele alındığı toplantıda, ServisFit konsepti ve uygulaması da ilk kez iş ortaklarıyla paylaşıldı.

183 yetkili servis noktası ile 51 şehirde hizmet veren Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ServisFit konsepti ile daha fit, daha çevik ve birbirine sıkı entegre edilmiş iş süreçlerini sürdürülebilir kılmayı ve satış sonrası hizmet ağını daha da geliştirmeyi amaçlıyor.

Proje-şantiye ve bakım kontrollerinin yanı sıra özel projelerin takip ve devreye alınması süreçlerini de ServisFit konsepti ile hızlandıracak olan Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, satış sonrası hizmet ağını geliştirerek müşteri memnuniyetinde üst seviyeye ulaşmayı amaçlıyor.

- 'Şirketin 360 derece müşteri deneyimi ve memnuniyeti ServisFit ile zirveye çıkacak'

Açıklamada toplantıdaki açılış konuşmasına yer verilen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, 'Keşfetteam' uygulamalarıyla satış öncesinde müşterilerine sundukları özel ve ayrıcalıklı hizmetlerini şimdi 'ServisFit' konseptiyle satış sonrasında da güçlendirdiklerini belirtti.

Altaç, 'Bugünden sonra servis faaliyetlerimizle ilgili gerçekleştireceğimiz tüm çalışmaları, ServisFit konseptimiz ve 'Değişimin Gücüyle Haydi Şimdi Geleceğe' mottosuyla taçlandıracağız. Statü ve yetkinlik gelişimini destekleyerek işletme performansımızı 'fit'leştirmeyi hedefleyen, daha fit, daha çevik ve daha entegre iş süreçleri ile servis ağımızın iş yükünü de hafifleten 'ServisFit' ile tüm iş ortaklarımızın sahada fark yaratmasını ve Mitsubishi Electric Klima Sistemleri'nin 360 derece müşteri deneyimini ve memnuniyetini çok daha ileri seviyeye taşımayı amaçlıyoruz.' ifadelerini kullandı.

- Şirket, iklimlendirme pazarına üst düzey kalitede ürünler sunuyor

Dünya genelindeki tüm faaliyetlerini kesintisiz ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla sürdüren Mitsubishi Electric Klima Sitemleri, iklimlendirme pazarına üst düzey kalitede ürünler sunuyor. Şirket, ürünlerinin ancak ileri düzey bir hizmet anlayışıyla desteklenerek her zaman bir adım ilerisine ulaşabileceklerine işaret ediyor. Tüm birimlerinde ve çalışmalarında 'Mükemmel Dengesi' kavramından yola çıkarak kaliteli ve güçlü ürünlerinin yanında sağlam bir satış sonrası hizmet ağı oluşturuyor.

Müşteri memnuniyetinde olduğu kadar insan kaynağına da yatırım yapan Mitsubish Electric Türkiye, yetkili servis statüsündeki iş ortaklarının uzmanlıklarını geliştirerek işletme performanslarına katma değer sağlıyor. Şirket, farklı alanlarda uçtan uca sunduğu çözümlerle 2024'te de yenilenmeyi ve yeni değişimlere imza atmayı hedefliyor.

Öte yandan 'Servis Puan Sistemi' uygulaması ile satış sonrası hizmetler sayısal olarak tanımlanabiliyor. Hizmet kalitesini ve iş ortaklarının hangi seviyede hizmet sunduğunu bu sayede ölçümleyebilen Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, sahadaki yetkinliklerini en iyi şekilde gösterebilmeyi ve bunun sürekliliğini sağlamayı amaçlıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
google-site-verification: google8b20e0d27e9aba0e.html